Знаки Зодіаку, з якими ви маєте духовний зв’язок

Знаки Зодіаку, з якими ви маєте духовний зв’язок

Зіставлення зодіакальних карт може допомогти нам зрозуміти мету і духовне розуміння з іншим знаком Зодіаку. Духовність стосується внутрішньо-психічного життям людини, її морального світу. Для кожного зодіакального знаку існує, принаймні, два інших представники, з якими можна відчувати цей тип зв’язку. Ця спорідненість обумовлена як особистісним типом вашого знака, так і розташуванням на астрологічній карті.

Овен: Терези і Скорпіон

Для Овна духовні зв’язки найбільш ймовірні з Терезами та Скорпіоном. Терези і Овен – це протилежності, проте вони здатні врівноважувати одне одного та чудово взаємодіяти. У цій ситуації значу роль відіграє той факт, що протилежності притягуються.

Для Скорпіона і Овна основним об’єднувальним чинником є втілення мрій в життя. Обидва представники знаку орієнтуються на дію і вважають своїм пріоритетним завданням  – матеріалізувати задуми.

Овен – це іскра окрилення, а Скорпіон – це головний натхненник для обох, який реалізує задум Овна. Разом вони максимально виконують поставлені завдання, щоб трансформувати уяву в щось більш конкретне.

 

Телець: Риби і Терези

Для Тельця духовні зв’язки з Рибами і Терезами полягають в отриманні радості у творчій сфері. Риби і Телець розуміють одне одного на духовному рівні, бо Риби є втіленням натхнення, а Телець – здійснює їхні химерні ідеї.

Натомість для Тельця спорідненість із Терезами – це глибокий зв’язок, який побудований на їхніх спільних інтересах. Терезів і Тельця поєднує любов до живопису, музики і танців. Для них мистецтво – це щось більше духовне, ніж естетика і розваги.

 

Близнюки: Терези і Діва

Природа Близнюків не підриває їх духовність. Терези і Близнюки постійно базікають, розуміючи потреби інших у спілкуванні. Із Терезами вони знаходять духовний вихід, не занурюючись всередину.

Із Дівою Близнюки можуть знайти не більше, ніж злагоджений зв’язок. Ними активно управляє Меркурій і це дозволяє їм обом почуватися збалансовано. Близнюки додають веселощів Діві, а Діва змушує Близнюків думати глибше. Разом вони приходять до ідеального розуміння.

 

Рак: Телець і Риби

Рак – це емоційний знак, і саме ця риса створює духовні зв’язки з Тельцями та Рибами. Телець і Рак мають спільну потребу в захищеності і чутливості. Цей зв’язок з Тельцем дозволяє потурати деякими рисами характеру Рака, які подобаються не всім знакам Зодіаку.

Для Риб і Рака цей зв’язок є миттєвим. Риби і Рак з’єднуються на подібних духовних та емоційних потребах чи бажаннях. Ці двоє ладнають завдяки яскравому вираженню почуттів та інтуїції, які створюють дуже глибокий зв’язок.

 

Лев: Овен і Стрілець

Лев старанно працює, щоб отримати бажане. Цей аспект також може стати духовним почуттям, яким вони керуються з Овном та Стрільцем.

Овен і Лев мають непереборне бажання і мотивацію бути кращими під час виконання поставлених завдань. Тому вони не бояться великої кількості доручень, а навпаки отримують задоволення від об’єму виконаної роботи. Деякі з їхніх кращих задумів можуть з’явитися під час інтелектуальних обговорень з Овном.

Стрілець і Лев отримують схожі результати, але з іншої причини. Представники знаку обидва люблять використовувати свою іскорку, яка знаходиться всередині них, щоб почати проєкти і зробити творчі зусилля, що робить творчість їх сполучною ланкою. Разом вони використовують інший рівень натхнення.

 

Діва: Телець і Близнюки

Духовний зв’язок, який поділяє Діва і Телець, сприяє здатності до ефективної співпраці. Телець і Діва розуміють потреби одне одного в робочому аспекті. Вони об’єднуються задля досягнення мети та усвідомлюють, щоб отримати неперевершені результати – необхідно прагнути цього розвитку разом.

Для Близнюків і Діви, зв’язок полягає в балансуванні масштабу. Близнюки і Діва взаємодіють через спілкування, Діва допомагає Близнюкам детальніше обдумувати конкретні речі та ухвалювати рішення. Вони спільними зусиллями знаходять нові риси в характері та поведінці, якими можна буде скористатися.

 

Терези: Телець і Водолій

Терези можуть змінювати свої емоційні рівні, врівноважуючи духовність зі стресом від повсякденного життя. Телець і Водолій допомагають їм досягти цього.

Тельцями і Терезами керує Венера, обидва знаки є творчими і розуміють бажання інших творити красу. Водолій, хоча і непередбачуваний, допомагає Терезам використовувати їхні найцікавіші ідеї. Водолій і Терези можуть грати в гарячі і холодні ігри одне з одним. Однак, обидва люблять спілкуватися і ділитися духовною пристрастю щодо обміну ідеями та демонстрації проєктів. За допомогою цих двох знаків, Терези в змозі задовольнити свої духовні потреби у різний спосіб.

 

Скорпіон: Рак і Риби

Для Скорпіона встановити духовний зв’язок з кимось може здатися трохи важким. На щастя, вони здатні спілкуватися з конкретними людьми, навіть якщо це і є рівень їхніх стосунків.

Рак і Скорпіон не завжди об’єднуються через проблеми з довірою, але вони поділяють глибоке розуміння, яке засноване на спільних інтересах і духовних практиках.

Скорпіону також вдається налагодити зв’язок завдяки інтелектуальному розумінню. Риби і Скорпіон поділяють емоційний зв’язок, який знаходиться поза цим світом, який наповнений повагою і розумінням. Скорпіон може розуміти поняття духовності інакше, ніж інші. Проте вони завжди можуть знайти спільну мову з людьми, які є учасниками правильної компанії.

 

Стрілець: Овен і Риби

Глибокий інтерес Стрільця до духовних речей означає, що внутрішній зв’язок особливо міцний з Овном і Рибами.

Овен і Стрілець поділяють емоційний зв’язок, тому що вони обидва із задоволенням шукають правду і разом починають нові проєкти. Їм подобається досліджувати щось нове та аналізувати питання, які “припали пилом”.

Для Риб і Стрільця цей зв’язок полягає в тому, щоб зануритися у власні думки і почуття. Риби і Стрілець згодні з цим, тому що вони обидва поділяють філософські зв’язки, які засновані на священній істині. Залежно від того, до якої частини духовної свідомості Стрілець хоче долучитися, у нього є два чудових варіанти зв’язку.

 

Козеріг: Телець і Водолій

Козеріг може потребувати духовності, щоб відпочити від напружених буднів. Телець і Водолій можуть допомогти їм досягти цієї мети.

Телець і Козеріг обидва розуміють бажання інших старанно працювати і розважатися, що дозволяє їм спілкуватися в усіх напрямах, навіть якщо це стосується духовності та творчих здібностей.

Для Водолія і Козерога, це зв’язок, який формується крізь глибокі роздуми. Водолій і Козеріг розуміють духовні практики одне одного. Також вони мають схожі метафізичні практики та усвідомлюють необхідність взаємодіяти з морально розвиненою особистістю. Завдяки цим зв’язкам, Козеріг може заспокоїтися та заглибитися у внутрішній світ.

 

Водолій: Терези і Козеріг

Водолій трохи суперечливий знак, тому дуже важливо мати можливість розділити духовний зв’язок з Терезами та Козерогом.

Терези і Водолій можуть спілкуватися весь день, але знають, коли дати іншому особистий простір. Тому ця пара підтримує баланс на всіх рівнях (бо у них ніколи не закінчуються теми, на які можна поспілкуватися). Ця здатність повертатися одне до одного через певний проміжок часу неабияк загартовує Водолія.

Козеріг також може досягти цього балансу з Водолієм. Водолій – це ексцентрична версія Козерога. Ці знаки розуміють характер і обмеження одне одного. Коли вони знаходять людей, які можуть задовольнити їхні потреби, Водолій здатний створити значущий зв’язок для обох.

 

Риби: Рак і Скорпіон

Риби останній зодіакальний знак – найбільш всезнаючий, але навіть Рибам потрібні духовні партнери. Рак і Риби прекрасно ладнають одне з одним, бо обоє послуговуються інтуїцією, яка спрямовує їх в потрібне русло. Разом вони поділяють точку зору та знаходять компроміс, який важко отримати іншим знакам Зодіаку.

Для Скорпіона і Риб це більш всебічна близькість. Скорпіон і Риби з’єднуються між собою особливим чином, вони відчувають себе в повній безпеці одне з одним. Для них духовність – це, насамперед, безпека.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x