За попередніми даними, на посаду міського голови Черкас претендують Бондаренко і Євпак (ВІДЕО)

За попередніми даними, на посаду міського голови Черкас претендують Бондаренко і Євпак (ВІДЕО)

За результатами екзит-полу, здійсненого на замовлення cтудії Савіка Шустера і телеканалу «Україна 24», у Черкасах відбудеться другий тур виборів. За попередніми даними, за крісло мера позмагаються нинішній міський голова Анатолій Бондаренко і представник партії «Голос» Віктор Євпак.

Згідно з опитуванням програми «Україна 24», за Анатолія Бондаренка проголосували 32,66% черкащан, за Віктора Євпака – 19,87% голосів. На третьому місці – Віталій Ільченко зі «Слуги народу» (17,8% виборців).

Чинний міський голова уже відреагував на попередні результати виборчих перегонів на своїй сторінці у фейсбуці: «Дякую за довіру: черкащани вирішили, що буде другий тур. Пропоную провести його без масових заходів, бордів та реклами. Запрошую кандидата, який посів друге місце, на дебати в ефірі одного з місцевих каналів (на вибір)». У відеозверненні Бондаренко наголошує, що він набрав близько 40% голосів, у Віктора Євпака, за його словами, – близько 19%, у Віталія Ільченка – близько 12%.

Про паралельний підрахунок голосів на своїй сторінці у фейсбуці повідомив кандидат від «Голосу» Віктор Євпак. За результатами його команди (не екзит-полу, а відповідно до реальних протоколів ДВК) нинішній міський голова набирає 38%, Віктор Євпак – майже 19%, у Віталія Ільченка ж – близько 10%. Очільник місцевого осередку «Голосу» зазначив, що дані, звісно, не остаточні: опрацьовано незначну кількість протоколів, тож інформацію досі оновлюють.

Дані екзит-полу на замовлення cтудії Савіка Шустера:

Відеозвернення Анатолія Бондаренка можна переглянути  на офіційній сторінці в Facebook.

Відеозвернення Віктора Євпака можна переглянути на офіційній сторінці в Facebook.

Кореспонденти “Нової Доби” вирішили провести опитування та дізнатися, що думають черкасці щодо перемоги кандидатів?*

Хто стане міським головою Черкас?

  • Віктор Євпак (53%, 170 проголосувало)
  • Анатолій Бондаренко (43%, 139 проголосувало)
  • Віталій Ільченко (4%, 13 проголосувало)

Всього проголосувало: 322

Завантажується ... Завантажується ...

*опитування не претендує на точність вибірки, а є лише зрізом політичних настроїв черкасців, які слідкуюють за новинами цього медіа.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x