Гороскоп від “Нової Доби”: характеристика знаків Зодіаку

Гороскоп від “Нової Доби”: характеристика знаків Зодіаку

Овен – запальні і агресивні

Представники цього знаку дуже приємні і милі в спілкуванні. Але не варто жартувати над ними! Це веселі і добрі людини. А ще…вони мають прекрасний голос та чудово цілуються. До того ж, сімейні цінності у них на першому місці, навіть не зважаючи на запальний характер.

Овни ніби магнітом «притягують» увагу до своєї персони. Вони ніколи не помиляються, а якщо у вас закрадаються сумніви, погляньте на підзаголовок (запальні і агресивні, зрозуміли?). Справжній Овен битиметься за свою правду до переможного кінця, адже для нього це більше ніж важливо! Варто й пригадати, що Овни справді чудові друзі.

 

Телець – сам по собі

Трохи дивна і вперта людина. Але вважає за краще будувати лише серйозні стосунки. Однак, Тельці вміють досягати бажаного і в цьому випадку вони йтимуть до останнього. Володіє запальним характером, але цінує увагу і любов до своєї персони. Тельці хороші друзі. Мають властивість допомагати близьким, не вимагаючи нічого натомість. Прекрасно цілуються.

У них добре серце, а ще вони вміють виконувати обіцянки. Представники знаку завжди вимагають підвищеної уваги не лише в колі рідних та друзів, а й малознайомій компанії. Тельці люблять відпочити і трохи поспати – це їхнє улюблене заняття. Але не варто жартувати з ними, це може призвести до серйозних наслідків.

 

Близнюки – цінують взаємність

Їхню любов не можна порівняти з будь-яким іншим знаком. Вони вміють вислухати і залишать про себе лише приємне враження. Близнюки цінують мир і кохання, не люблять нескінченні конфлікти і сварки. Але якщо треба постояти за близьку людину, вони завжди готові. Вони ненавидять брехунів, а це навіть може стати причиною розлучення з дуже близькою людиною. Близнюки «маленькі вчителі». Вони завжди дають поради і рекомендації.

Водночас представників знаку дуже легко образити. Вони намагаються дивитися на навколишній світ з хорошого боку і несуть в собі добро. Від інших знаків вони відрізняються вірністю. Якщо ви хочете поговорити – Близнюки будуть лише раді. А ось встояти перед їхнім звабленням точно не вийде, адже вони завжди мають прекрасний вигляд.

 

Рак – чудові люди

Їхня краса зводить з розуму, а поцілунки можуть призвести до божевілля. Любов Раків наскільки потужна, що її неможливо висловити словами. Представникам знаку властиві романтичність і турбота про близьких. Раки завжди можуть придумати щось неординарне і здивувати близьких (в хорошому сенсі).

Вони люблять займатися любов’ю і віддаються цьому процесу повністю. У ліжку Ракам немає рівних. Не завжди вважають за краще серйозні стосунки, однак можуть похизуватися великим успіхом в особистому житті. Раки завжди в центрі загальної уваги. Якщо вони полюблять вас, то оточать своєю турботою і ласкою. Раки не лізуть у конфлікти, але можуть, якщо доведеться. Якщо прийде важкий момент – вони завжди прийдуть на допомогу.

 

Лев – завжди у центрі уваги

Вони завжди в центрі уваги, їх приємно слухати. Можна подумати, що Леви занадто зверхні, але вони дуже чемні до близьких. Представники знаку вміють радіти дрібницям, однак, якщо події змінюватимуться не за їхнім планом, то без нервового зриву не обійтися. І якщо у вашого близького Лева щось не так, доведеться докласти максимум зусиль, щоб допомогти йому.

Важко передбачити заздалегідь, що вони утнуть наступного разу. Адже лише Леви знають, що саме їм потрібно для щастя. Якщо представникам знаку щось знадобиться, вони можуть піти на ризиковані вчинки. У них особлива любов до розмов, однак Левів завжди цікаво послухати. Завжди мають приголомшливий вигляд і вміють користуватися цим.

Леви не люблять розпорошуватися. Серйозність для них важливіша понад усе. Якщо у вашому житті з’явився такий Лев, тримайте його міцно і не віддавайте нікому.

 

Діва – не людина, а золото.

Віддає перевагу домінувати в парі і в більшості випадків шукає кохану людину, з якою це можна втілити. Не любить повторювати свою думку двічі, краще слухати уважно. Із-поміж інших знаків вирізняється гострим розумом. Завжди виявляє до близьких турботу та увагу. Вони не бояться ризикувати і нерідко говорять занадто гучні слова. Однак думка Дів – завжди правдива.

Щоб вплинути на представників цього знаку потрібно здолати низку труднощів. Адже, насамперед, для них важливі почуття та бажання рідних. Вони завжди виявляють повагу, але достатньо однієї помилки, щоб впасти нижче нікуди в очах Діви. Якщо це сталося, то повернути попередні позиції вже не вийде, як не намагайся. Діви ставлять надто високі критерії іншим і це здебільшого виправдано.

 

Терези – сама невинність

Спілкуватися з ними – цілковите задоволення. Їхні почуття важко не запримітити, Терези готові на подвиги. Вони обожнюють жартувати, завжди привертають увагу дитячою безпосередністю.

Терези завжди вирізняються з натовпу. Вони дуже уважні до тих, кого люблять. Але не забувайте, що в голові у Терезів працює невгамовний комп’ютер. Вони все прораховують заздалегідь, тому будьте з ними обережніші. Представники знаку здатні змінити ваше життя, якщо захочуть. Але якщо ви примудрилися отримати їхню прихильність, то будете здивовані вірністю Терезів. А ось в злопам’ятстві Терези завжди на перші (це їхня родзинка).

Якщо вже спілкуєтеся з Терезами – дружіть і не сваріться. Вони чудові в спорті, люблять отримати гострі враження. А вже в романтиці – справжні гуру креативу!

 

Скорпіон – душа компанії

У них прекрасне почуття гумору і вміння зарекомендувати себе якнайкраще. Скорпіон виконає будь-яке завдання, навіть якщо воно дуже складне. Часто робить собі «маленькі» подаруночки. У них незримий скарб енергії. При цьому, поцілунок Скорпіона ви не забудете ніколи.

Вони красиві і знають це. Зовнішність часто допомагає їм досягнути поставлених цілей. Вони вважають за краще створити пару раз і на все життя. Люблять спілкування, прогулянки, галасливі компанії і необдумані вчинки. Не дай Бог до них потраплять влада і гроші – тоді бережіться!

Якщо з близькими трапилася біда, Скорпіон важко переживатиме цю ситуацію. Дуже працьовиті. Завжди будуть поруч у важку хвилину, але важливо виявляти до них повагу. Якщо цього не буде, Скорпіон може піти від вас в будь-який момент, не зважаючи ні на що. Люблять романтику і несподівані сюрпризи.

 

Стрілець – непередбачуваний

Стрільці звикли ухвалювати несподівані рішення. Вони дуже привабливі, але не бажають вступати в несерйозні зв’язки. При цьому їхня любов нерідко може поширюватися на кількох людей. Часто надають перевагу побути на самоті. Представники знаку справжні «бомби», які можуть вибухнути в найбільш неочікуваний момент.

Стрільці дуже розумні, їх складно обдурити. А ось якщо вони в поганому настрої, краще не підходьте. Неприємне слово може заподіяти Стрільцю біль і поранити його. Але якщо він любить, то зробить все можливе для вас. При цьому, не покаже свої почуття на все загал.

У душі Стрільця багато страхів, але він намагається цього не показувати. Усі переживання тримає всередині. Якщо потрібно захистити близьких, буде робити це до переможного кінця. Стрілець завжди приємний в спілкуванні.

 

Козеріг – в ліжку немає рівних.

Завжди виконує свою роботу належним чином. Вирізняється гострим розумом і приголомшливими зовнішніми даними. Але якщо навалилося багато справ, може зірватися.

Схильні до ліні. Іноді потребують невелику паузу. Але коли приходить час працювати, Козероги віддають справі себе без залишку. Їхні дії завжди спрямовані на поліпшення діяльності. У них є гординя. Але якщо трапиться щось погане, забудуть про це і зроблять усе можливе, щоб допомогти.

Прагнуть створити довгострокові стосунки. У них приголомшлива і цікава мова. Якщо вони щось хочуть, неодмінно отримають це. Козероги завжди повинні посідати перші позиції, незалежно від сфери діяльності. Це почуття стає особливо гострим, якщо поруч Близнюки. Вони смачно готують, але роблять це не так вже й часто. Люблять жартувати і вміють бачити хороше у всьому.

 

Водолій – не суперечить собі

Це дуже приємна в спілкуванні і надійна людина. До речі, в поцілунках йому немає рівних! Водолій не визнає інтрижки на одну ніч. Йому до душі серйозність і плани на майбутнє. Він прагне до самодосконалості і береться за будь-яку роботу.

Водолій точно знає собі ціну, але іноді може переборщувати з цим. До негативних рис ще можна зарахувати неохайність і нездатність звикати до змін. Але Водолій неперевершений коханець! Він сміливий і хоробрий, але, якщо доведеться обирати між домашнім улюбленцем і близькою людиною, перевагу віддасть першому.

Водолій поганий слухач, але, якщо сам вирішить щось розповісти – біжіть. Частенько робить щось несподіване і шокує інших. Він намагається вирішити конфлікти мирним шляхом, але в разі необхідності, зможе постояти за себе.

 

Риби – ідеальний варіант для майбутнього

Це дуже добра людина, яка думає не стільки про себе, скільки про інших. Володіючи гострим розумом, вони завжди перебувають в центрі уваги і отримують від цього задоволення.

Риби шукають порядок всюди – в побуті і власній голові. Вони завжди мають популярність у протилежної статі. Риби цінують повагу і люблять, коли до них прислухаються. Вони пристрасні коханці. Риби легко підпускають до себе, але немає гарантії, що вони залишаться з вами назавжди.

Це ті люди, поруч з якими завжди цікаво. Їх навіть можна назвати наївними, особливо, коли йдеться про близьких. Вони прагнуть вчинити совісно, навіть якщо це їм і не на користь. Якщо у близької людини трапилася біда, Риби віддадуть і серце, і душу, щоб допомогти. У них дуже гарне почуття гумору! Представники знаку можуть зробити дурниці, особливо, якщо потрібно пожертвувати собою заради інших. Рибами часто користуються, адже вони не вміють відмовляти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x