Черкаські посадовці достроково розірвуть угоду з «Новою якістю»

Черкаські посадовці достроково розірвуть угоду з «Новою якістю»

Міський голова Анатолій Бондаренко підписав додаткову угоду про розірвання договору із підприємством «Нова якість». Працівники компанії надавали послуги щодо вивезення побутових відходів (ремонтних та великогабаритних) у Черкасах з 26 квітня 2019 року. Про це йдеться в документі, який є у розпорядженні редакції Zmi.ck.ua.

Так, договір розірвуть достроково із 31 жовтня. Причина цього рішення – систематичні порушення умов документу з боку «Нової якості», а саме недотримання графіку вивезення побутових відходів.

Зокрема, під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 27 жовтня, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зазначив, що нещодавно ухвалили рішення щодо затвердження конкурсної комісії та про оголошення нового конкурсу з вивезення твердих та негабаритних відходів.

– Тариф буде об’єднаний. Не буде розділення, чи це негабаритне сміття чи якесь інше. На все повністю загальний тариф буде не більше 26 гривень. Згодом проведуть прозорий конкурс. Ми запрошуємо всі компанії, які хочуть взяти участь, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x