Представники «ЄС» заявили про порушення виборчого процесу на Черкащині

Представники «ЄС» заявили про порушення виборчого процесу на Черкащині

Підрахунок голосів виборців на дільницях Черкащини триває. Паралельне підбиття підсумків по Черкасах підтверджує одну з передових позицій партії «Європейська Солідарність». Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє член політсили Роман Сущенко.

Кандидат у депутати Черкаської облради подякував виборцям за підтримку та довіру до оновленої команди «ЄС» й пообіцяв, що партія виправдає сподівання черкащан.

За словами Романа Сущенка, боротьба за кожен голос виборця по Черкаській області триває.

– Наразі по Звенигородській та Смілянській ТВК на деяких дільницях триває перерахунок голосів. Зокрема, на Звенигородщині зафіксовано понад 30% недійсних бюлетенів, а по Смілянщині зафіксовані виніс бюлетенів членом ДВК, вкид бюлетенів, невідповідність кількості виборців, які взяли участь у голосуванні, до кількості виявлених бюлетенів. Виявлено та зафіксовано ознаки системних порушень виборчого законодавства, – повідомив член партії «ЄС».

У зверненні кандидата йдеться про те, що за фактом злочину порушено карну справу. Правоохоронні органи з’ясовують усі обставини нехтування виборчим законодавством України. Сподіваємося, що винні в цьому будуть притягнуті до відповідальності. Повторний перерахунок голосів смілянців підтвредить реальні результати виборів.

Як повідомив Роман Сущенко, кандидат у депутати до Черкаської обласної ради від «Європейської Солідарності» В’ячеслав Бабенко у зв’язку із кричущими порушеннями підрахунку голосів на дільниці №710148 у територіальному окрузі №5 вживає можливих заходів у юридичній площині, щоб захистити результати народного волевиявлення.

«Європейська Солідарність» запевняє, що захистить результати голосування громадян усіма законними способами. Партія закликає всі політичні сили утриматися від нечесних і підступних дій під час підрахунку голосів виборців Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x