Олександр Воскобойнік: «ВО «ЧЕРКАЩАНИ» мають усі шанси бути лідером в облраді»

Олександр Воскобойнік: «ВО «ЧЕРКАЩАНИ» мають усі шанси бути лідером в облраді»

За попередніми підрахунками, понад 20% виборців у області віддали свій голос за партію ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Про це член ради політсили Одександр Воскобойнік пише на своїй сторінці у фейсбуці.

Офіційних результатів місцевих виборів іще немає. Але, як говорить Олександр Воскобойнік, за паралельними підрахунками 21% черкащан проголосували за партію ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

За словами пана Олександра, є всі передумови, що ця політична сила буде лідером в обласній раді. Мовляв, такий рівень довіри виборців свідчить про те, що люди хочуть бачити обласними депутатами місцевих, які тут живуть, працюють та добре розуміються на проблемах регіону.

– Дякую кожному, хто оцінив системну роботу команди ВО «ЧЕРКАЩАНИ» та обрав краще майбутнє для своєї громади! Мені надзвичайно приємно, що відтепер зможу робити добрі справи не лише в тих селах, де провадить діяльність «Урожай», а на значно ширшій території. Попередньо можу сказати усім, хто голосував за мене – Ви отримали свого депутата в обласній раді! І я не підведу! – йдеться у зверненні Олександра Воскобойніка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x