«Dress up із Лесею Гайван»: ідеї для жіночих осінніх луків (ФОТО, ВІДЕО)

«Dress up із Лесею Гайван»: ідеї для жіночих осінніх луків (ФОТО, ВІДЕО)

Новий відеопроєкт про моду «Dress up із Лесею Гайван» стартував на «Новій Добі». Імідж-стилістка, викладачка навчальних курсів зі стилю та іміджу (онлайн і офлайн), авторка майстер-класів та курсів про моду і гардероб, засновниця і ведуча імідж-зустрічей «Стильные мгновения» та імідж-клубу Леся Гайван розповіла, як залишитися в тренді і, водночас, тепло, комфортно та елегантно одягтися восени.

Пропонуємо ознайомитися із порадами черкаської стилістки:

Восени, зазвичай, хочеться зручності й тепла. Сучасна мода вирішила нас у цьому підтримати. Зараз у тренді – комфортний трикотаж. Цього сезону на вершині популярності опинилися трикотажні костюми. Адже це мегазручно, стильно, а також дає максимум можливостей для створення найрізноманітніших луків.

Одягаючи різний верхній одяг, а також взуття та аксесуари можна створювати, як спортивні, так і більш елегантні образи. Саме в цьому випадку стиль і комфорт чудово поєднуються.

Як обрати костюм із трикотажу та з чим його носити? Давайте розбиратися:

  1. Ключ до успіху – у матеріалі

Костюм повинен бути зроблений зі щільної тканини, яка тримає форму і майже не мнеться. Намагайтеся уникати 100% синтетику, бо в такому одязі тепло, однак тіло не буде «дихати». Обов’язково в складі тканини повинні бути бавовна або шерсть.

  1. Правильний фасон

Найкращий крій для будь-якої комплекції – той, який не щільно прилягає. Оверсайз пасує не всім, так як «з’їдає» частину зросту, не зважаючи вже на фігуру. Натомість, приталені моделі зараз неактуальні. Якщо такий костюм у вас вже є, його можна «врятувати» об’ємним верхнім одягом.

  1. Обираємо колір

Відтінок костюма залежить від палітри гардеробу і ваших цілей. ⠀⠀

  1. Мінімум деталей.

В ідеалі, їх краще уникати. Що більше спортивних елементів: зав’язок, еластичної тасьми, блискавок – то менше варіантів для поєднання різних речей, а отже, одяг стане менше універсальним. ⠀

  1. Із чим поєднуємо?

Взуття: кросівки, лофери, черевики на шнурках або челсі, ботильйони та актуальні чоботи.

Верхній одяг: куртка-сорочка, піджак, кардиган, об’ємне пальто, тренч, пуховик і навіть шуба з екохутра.

 

Усі образи створені з одягу і взуття магазину «RealShoes and Dress» (Шевченко 250, маг-н «Транзит» 2-ий поверх). Дякуємо магазину за сприяння!

Операторки: Наталія Кузнєцова та Дар’я Роженкова

Реклама

5 2 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x