У Черкасах відбудеться концерт «Симфонічна майстерня» (ВІДЕО)

У Черкасах відбудеться концерт «Симфонічна майстерня» (ВІДЕО)

Симфонічний концерт відбудеться в межах ювілейного V міжнародного фестивалю «Музичні Імпрези України» в Черкаській обласній філармонії 5 листопада. Про це повідомляють кореспонденти «Нової Доби».

Під час заходу презентують нову українську симфонічну музику від відомих композиторів другої половини XX-XXI століття та молодих композиторів сучасності, що пройшли відбірковий конкурс. Зокрема: Олександра Шмикова (з Франції), Анастасії Комлікової (з України), Євгена Оркіна (з Німеччини), Мирослава Волинського (з України).

Звучатимуть твори від авангарду до полістилістки з використанням авторських композиторських технік. Більшість з представлених творів є світовою прем`єрою.

Довідково: «Симфонічна майстерня» – спільний проєкт ГО «ІмпрезаТерра», Черкаської обласної філармонії та Національної спілки композиторів України з метою підтримки та розвитку сучасного українського професійного музичного мистецтва.

Про ідею, цілі та тематичне наповнення творів розказала директорка міжнародного фестивалю академічної музики «Музичні Імпрези України» Євгенія Марчук разом із директором Черкаської обласної філармонії Юрієм Федорякою та художнім керівником, диригентом Симфонічного оркестру – Олександром Дяченком.

Детальніше дивіться у відео:

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Svitlana

Щиро ДЯКУЮ за вашу мистецьку ДІЯЛЬНІСТЬ і БАЖАЮ УСПІШНОГО ФЕСТИВАЛЮ у відповідності сьогоднішнім карантинним обставинам !

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x