Веселий гороскоп від “Нової Доби”: як відпочивють знаки Зодіаку

Веселий гороскоп від “Нової Доби”: як відпочивють знаки Зодіаку

ОВЕН

Вони не відпочивають. Немає в них такого стану, Зодіаком не передбачено. Тому що це – зло, і нема чого витрачати своє дорогоцінне життя на всіляку нісенітницю. Ось ще чого надумали? Вихідні? – ми підемо в музей пізнавати прекрасне. Відпустка? Турпоїздка по історичних місцях або велопробіг по лісах для зміцнення здоров’я. Тілу хочеться полежати? Так нехай мозок працює, почитаємо корисну книжку! І жодних надмірностей! Он що вигадали – вина їм хорошого або шашлику! – так це руйнування організму, а не відпочинок! Усім їсти вівсяну кашу, сирі овочі і фрукти, пити молоко або мінеральну воду! А спати так, треба, 8 годин і не менше.

 

 

ТЕЛЕЦЬ

Для початку, відпочивати просто так не можна. До того треба обов’язково попрацювати до сьомого поту, пред’явити трудові досягнення в розгорнутому вигляді собі, колегам, родичам, і взагалі всім, хто попадеться, щоб весь світ знав – Телець заслужив свій відпочинок і має на це право!

Своєю церемонністю Телець може довести до сказу всіх, хто з ним налаштувався на відпочинок. «Взуття там краще не ставити, для цієї страви є спеціальна ложка, обов’язково передай блюдо з фруктами сусідові, ой, ти зім’яв скатертину, я зараз виправлю» і т. д. Загалом, якщо ви живете з Тельцем – іноді простіше для відпочинку зачинитися у ванній.

 

БЛИЗНЮКИ

Представники знаку поділяються на 2 категорії – ті, хто весь час відпочивають, інші ж – постійно працюють. По суті, вони майже не відрізняються одне від одного. Адже працелюби часто думають, що вони встигають відпочивати, а «відпочивальники» вважають, що зайняті творчою роботою.

Загалом, оцінити стан «Близнюк працює або Близнюк відпочиває» можна, лише якщо запитати, що там коїться всередині. Відпустку він може провести як в поїздці на лижах по пісках Сахари, так і в камері сенсорної депривації, а може і підвісивши себе за ноги до стелі печери з летючими мишами, щоб перейнятися їх станом… І де нині відпочиває ваш Близнюк – зможе розповісти лише він сам. Якщо взагалі повернеться.

 

РАК

Дайте Раку теплу постіль і залиште у спокої – ось це його точно задовольнить. Рак, правда, любить спілкуватися з душевними і розумними людьми, але під час виходів у світ інколи стає нестерпним. Наприклад, якщо хтось в кафе «тс-икає» на сусідів з приводу їхнього гучного сміху, особливо висловлюючи праведний гнів, з великою ймовірністю – це Рак. Говоріть тихо, вживаючи зменшувально-пестливі суфікси, одягніть щось м’яке і пухнасте, але в жодному разі не «кричущі» кольори, якщо хочете відпочити в компанії Рака.

Загалом, чим тільки Рака не годуй, а перевагу він віддасть «мімімі». Витягнути його подорожувати – завдання здійсненне, але дуже важке. Раки часом так втомлюються від своїх душевних переживань, що їм необхідний відпочинок від самого себе. А як це організувати? Запитайте Близнюків – вони можуть розповісти вам, як вийти з себе і зайти назад. Якщо ж Рак не захоче – і Близнюк не допоможе. Залишається лише улюблена чашка, тепла постіль і не лізьте до Рака! Може і відпочине.

 

ЛЕВ

Відпочивати – так з розмахом! Ось тільки на розмах завжди вистачає запалу, а на оплату – не завжди. Адже це ж цар звірів! Ну як він може опускатися до таких дрібниць, правда? Головне – підняти голову гордо, авось інші підхоплять! Взагалі-то, часом так і буває: Леви зачаровують своєю харизматичністю настільки, що ви не встигаєте відстежити, як же це так вийшло? – у вас в кишені лежить величезний рахунок з ресторану, де Лев святкував свій ювілей, і ви, виявляється, власною персоною запропонували йому оплатити всі витрати!

Левів хлібом не годуй – дай шиканути і показати себе у всій красі. І взагалі, головне не процес, а результат: якщо можна отримати захоплення і обожнювання щонайбільшої кількості людей – так не важливо, що робити. Хоч на голові стояти! Царю звірів це не проблема заради підтримки статусу.

 

ДІВА

Затійники і провокатори. Це – та «страшна» людина, яка веде пів офісу по п’ятницях в бар, а потім перелякані чоловіки/дружини його колег відловлюють їх по парках та чужих квартирах. А Діви що? Виплутуватися із ситуації часто дає іншим, прикинувшись раптово хворими чи втомленими.

Що ж спонукало їх на це? Усе просто — дитяча безпосередність. За це ви вибачите Дівам усе – і те, що вони привезли вас зовсім не в те місце чи не в той час, пропали, перебрали, привели незнайомих людей або взагалі забули вас на вокзалі ще на початку шляху. Зате потім, вирішивши всі питання, ви згадуватимете витівки Дів із задоволенням, сидячи біля теплої грубки в повній безпеці.

 

ТЕРЕЗИ

Терези-естети, хто, як не вони, мають тяму у відпочинку? І завжди є небезпека, що задумливі прогулянки наодинці з власними думками, внутрішня творча праця і пізнання таємного можуть плавно змінитися в безглузде лежання в обнімку з недолугою книжкою.

Намагаючись витягнути Терезів зі складного становища, пам’ятайте: якщо ви пред’явите якісь аргументи, то на це вам скажуть купу контрагрументів. А коли ви погодитеся (щоб вже швидше йти/робити/їхати) із цими контраргументами, то вам почнуть знову говорити аргументи на користь того, що ви і самі пропонували. Коли ж ви скажете «так я це і пропонував», на вас ще й образяться. Загалом, якщо ви хочете куди-небудь піти або поїхати, то не сперечайтеся з Терезами, а делікатно тягніть за руку в потрібному напрямку.

 

СКОРПІОН

Ось він точно, коли відпочиває – відпочиває, а коли працює – працює. Трудитися Скорпіон часом може крутіше за Тельця, але якщо у нього вичерпується імпульс, то раціоналізація і почуття боргу зникають. Сказав – як відрізав. І вже якщо ліг, то не зсунеш. Утім, лежання не вічне, і в межах виокремленого часу на відпочинок, у Скорпіона може кілька разів радикально змінитися стадія релаксу. Ось тільки-но він лежав на пляжі і нічого не віщувало… А тут раптом за 2 секунди перемістився до бару і танцює під Меладзе!

 

СТРІЛЕЦЬ

 

Стрільці в житті люблять робити тільки те, що їм подобається, а тому складно сказати з першого погляду, вони працюють чи відпочивають. Представники знаку вважають, що від улюбленої справи втомитися не можна. Стрілець дивується, коли відчуває відсутність емоцій з приводу цієї справи, і… починає придумувати ще одне заняття, а потім ще 2 або 3 і… загалом, якщо його вчасно не зупинити, то є ризик у підсумку знайти на лікарняному ліжку від перевтоми.

Причому він може бути переконаний, що весь цей час відпочивав і навіть не думав напружуватися! Коли ж Стрілець таки визнав наявність втоми, він зупиняється. Причому в буквальному сенсі, із властивою прямолінійністю. Ну скажімо, поїде на природу, сяде там на камінь і все… Загалом, якщо ви помітили, що ваш Стрілець сидить/лежить/дивиться в одну точку – не дихайте, не шуміть і взагалі підіть – це та рідкісна мить, коли він відпочиває.

 

КОЗЕРІГ

Відпочивати треба правильно і відповідно. Чому? Запитайте у Козерога. Адже у нього є точне і правильне уявлення про те, як треба відпочивати. Наприклад, в бездоганно дібраному камуфляжі з рушницею новітньої марки в супроводі породистої собаки бродити через ліси у відокремленому заказнику… Або так: із пляшкою хорошого коньяку у великій та світлій бібліотеці з книгою в дорогій оправі… А якщо Козеріг ще не досяг соціальних висот… То буде він сидіти з книжкою про те, як дійти до цієї мети. Якщо ваш Козеріг щороку, 31 грудня з друзями ходить в лазню… — у вас все одно не вийде його зупинити.

 

ВОДОЛІЙ

Взагалі будь-який відпочинок у Водоліїв ідейний. Ось, скажімо, захопилися вони йогою або екстремальним спортом… загалом, абсолютно неважливо, як конкретно Водолій буде відпочивати – висіти на стелі, лазити по горах, лежати у ванні або скручуватися на килимку, головне – переконаність в ефективності, віра в ідею! Відпочинок трапляється з Водолієм раптово, поки ідея міцна і є непорушна віра в неї. Але як тільки його допитливий розум починає міркувати, що як не все покриває ця ідея…. Ну а далі ви зрозуміли.

 

РИБИ

Тонкі натури, щоб вони не робили – обов’язково знайдуть у відпочинку якісь ноти духовного. Ба більше, Рибам часом властиво доводити іншим, що відпочинок взагалі – справа духовна. Навіть якщо при цьому вони їдять булочки – у них Душа співає, а не шлунок, як ви подумали.

А взагалі Риби мало потребують відпочинку, тому що і так весь час відпочивають. Риби в сенсі відпочинку – істоти зручні. Можна покласти, поставити, прилаштувати до спільного перегляду кіно: якщо вони вирішать відпочивати, то це нічим не зіпсувати. Якщо ви пішли з Рибами в кіно, а фільм виявився НЕ ДУЖЕ – переживатимете лише ви. А вони навіть цього не помітять. У неї паралельно показували свою культурну програму.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x