Десять будинків у Черкасах не опалюються

Десять будинків у Черкасах не опалюються

Мешканці десяти житлових будинків в Черкасах на сьогодні залишаються без опалення. Про це повідомляють на сайті комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго».

Через порив тепломережі не опалюється будинок за адресою вул. Надпільна, 263. Теплопостачання тут планують надати п’ятого листопада. Через подібну причину без опалення залишаються мешканці будинку за адресою вул. Канівська, 7. Дата подачі теплоносія нині уточнюється.

Тимчасово від надання послуги теплопостачання відмовилися мешканці багатоквартирних будинків за адресами: вул. Іллєнка, 29 та Припортова, 9.

Залишаються без опалення через порив мережі між житловими будинками по вулиці Нечуя Левицького 8-10 мешканці цих будинків. Аналогічна ситуація в житловому будинку за адресою вул. Надпільна, 353. Надати теплопостачання за цими адресами планують п’ятого листопада. Надавач послуг у цих будинках – Черкаська ТЕЦ.

Через порив у тепловій камері не опалюються будинки за адресою вул. Ложешнікова, 3. Подати тепло у цей будинок, якому надає послуги Черкаська ТЕЦ, планують 6 листопада.

Зокрема, не мають теплопостачання через пориви мешканці будинків за адресою вул. Волкова, 6 та вул. Благовісна, 72. Нині пориви тут ліквідовує балансоутримувач будинку – управлінська компанія «Нова якість». Подати теплоносій за цими адресами планують сьогодні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x