Гороскоп від «Нової Доби»: який фільм відзняли про ваше життя

Гороскоп від «Нової Доби»: який фільм відзняли про ваше життя

Бувало ж таке, що дивишся кіно і думаєш, що цей фільм відзняли про вас. Тож астрологи розробили точний гороскоп, в якому  проаналізували настільки «зоряні» характеристики збігаються з рисами героїв відомих стрічок.

Овен — «Убити Білла»

Овни могли б стати головними героями цього фільму. Вони здаються такими милими і добрими, а насправді в їхніх головах вирує справжній шабаш. Вони не подивляться ні на що, якщо їх хтось образив — йдуть по головах, не задумуючись. Якщо хтось зазіхне на те, що Овну найдорожче, то йому не поздоровиться — помста не за горами.

Телець — «Легка поведінка»

Ларіта — головня героїня. Вона сексуальна та приваблива дівчина, яка все ж таки намагається сподобатися свекрусі і стати «своєю» в її колі. Усе, як у Тельців. Вони теж здатні сховати своє «Я» та внутрішні переконання, якщо від цього буде розумна вигода. Головне — не тиснути на них — вони мають розуміти, що роблять такі вчинки з власної волі. Якщо Тельця змушують бути хорошим для всіх — він деякий час терпить, а потім розвертається і гордо йде на захід. І спасибі, якщо за собою не залишить попелище. Може. Запросто.

Близнюки — «Вікі Крістіна Барселона»

У житті Близнюків часто розігрується така ж комічно-гірка історія стосунків, як і в цьому фільмі. Зовсім різні за характером Вікі і Крістіна до нестями подобаються красунчику Антоніо. До цього любовного трикутника приєднується ще й колишня дружина головного героя. І починається гра в життя, почуття та численні обіцянки. Точно так відбувається і в житті Близнюків: сьогодні один настрій і думки, завтра — уже протилежні.

Рак — «За бортом»

Фільм про зарозумілу багату штучку і мстивого багатодітного тесляра — краща стрічка про сім’ю, і про Раків. Вони такі ж авантюристи в сімейному житті, як ці двоє. Їх не бентежить те, що у коханої людини можуть бути діти з важким характером. Вони не будуть проти завести до цієї компанії ще й своїх «зірвиголів».

Лев — «Секс у великому місті»

Представників цього знаку можна порівняти із Самантою, яка у фільмі вирізняється своїм норовом, популярністю серед чоловіків і, звісно ж –гордістю. Цю жінку, як і Лева важко чимось вразити, а звалити на повал — узагалі практично не під силу. Бо вона вже все бачила, усі подарунки отримала, усі слова чула. Вона розуміє, що унікальна, як і наші Леви.

Діва — «Турист»

Фільм про те, як зустрілися красуня і невдаха. Але обоє ще ті «штучки»: кожен крок та слово прораховані, а за масками не видно справжньої суті. Щось подібне в житті відбувається і з Дівами — вони все зважують і планують так, що обвести їх кругом пальця не вдасться. Ба більше, так і живуть: усе по поличках, зі змістом та ідеально. У «пікантних» ситуаціях залишаються кристально чистими. Та ще й роль жертви можуть зіграти, щоб довести, які вони тендітні і беззахисні, хоча в кишені тримають револьвер.

Терези — «Диявол носить Прада»

Терези, як і Андреа у фільмі, дивуються тому, що все треба зважувати та обирати, що життя аж занадто складне і заплутане. Та, коли їм хтось підставляє плече і допомагає визначитись, Терези ніколи з ними не погодяться. Вони навмисно оберуть протилежний варіант, ще й з презирством зиркатимуть на свого рятівника.

Скорпіон — «Основний інстинкт»

Еротичне кіно зі скандалами та ревнощами — це про життя Скорпіона. Неохоче діляться тим, що в душі. Мовляв, цініть те, що я з вами взагалі перебуваю поруч і не треба розгадувати, хто я насправді. От тоді Скорпіон буде поблизу і опустить своє жало.

Стрілець — «Ангели Чарлі»

Стрілець — це той «затійник», який ввірветься у ваше життя, усе розбомбить та розтрощить. А тоді скаже: «Я не я, і хата не моя». Зате, як швидко прибіжить, щоб допомогти зібрати уламки трощі, яку ж сам і влаштував. Як добре і красиво він допомагатиме все це склеювати у щось хороше. І при цьому радіти, що його допомогу оцінили. Якщо ж таки його план провалиться і йому не віддячать – доламає все вщент, переступить і піде далі трощити життя інших.

Козеріг — «Матриця»

Немає жодної ложки. Узагалі нічого немає — це Матриця. Що, втім, дрібниці для Козерога. Козеріг за шкірку витягне з небуття Обраного і змусить того топати по шляху спасителя, нікуди не звертаючи. Не те щоб Козерогові дуже цікаво рятувати людство, але хто, якщо не він? Ті, кого Козеріг засмутив, можуть скласти скаргу, яка буде розглянута. Коли-небудь потім. Коли останній агент Сміт лопне.

Водолій — «Шоколад»

Коли в маленьке французьке містечко переїжджає Вієнн і відкриває шоколадну крамницю, життя містян кардинально змінюється. Ось і з Водоліями та ж історія. За Водолієм хвостом ходять нещасні і скривджені, заглядають в очі і шепочуть: «Ну що ж мені тепер робити?» А Водолій завжди знає, що робити. По-перше, з’їсти шоколадку. По-друге, уважно подивитися на ситуацію і знайти у ній позитиви. Порада абсолютно безглузда, бо слідувати їй можуть лише Водолії. Зате з ними поруч нікому не страшно.

Риби — «Дракула»

Джонатан і Міна люблять одне одного до нестями і збираються одружитися. Одразу після того, як Джонатан допоможе графу Владу Дракулі вирішити проблеми з нерухомістю. Але от біда: граф – вампір, а Міна — лише копія його покійної дружини, яку Влад досі не може забути… загалом, Риби, про щось таке і мріють. Щоб їх підступно викрав страшний вурдалака, а наречений –страждав. І нехай вурдалака обернеться нещасним і незрозумілим страждальцем, а наречений — сміливим мачо. А потім хай вони одне одного вбивають, а Риби будуть заламувати руки, плакати і кричати: «Не треба!». Насправді ж Риби сидять, опустивши очі додолу, а навколо них киплять пристрасті: шанувальники ламають одне одному шиї і життя, кидають до ніг Риб квіти, персні і будинки. Натомість Риби обирають вурдалаку, який виявляється безсмертним князем. Завіса.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x