Із початку року в області зафіксували 24 випадки незаконних рубок

Із початку року в області зафіксували 24 випадки незаконних рубок

1 060 рейдів патрулювання лісів провели на Черкащині із початку року. За цей період зафіксували 24 випадки незаконних рубок. Про це інформують в пресслужбі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

– На території держлісфонду виявили 24 випадки незаконних рубок – об’ємом 181,8 кубометрів деревини. Сума збитків становить  1,3 млн грн. Лісівники передали до правоохоронних органів матеріали восьми справ щодо незаконних рубок, – повідомляють у пресслужбі.

Працівники державної лісової охорони за встановленими графіками здійснюють перевірки в лісах. Автомобілі держлісгоспів, на яких патрулюють території, обладнані GPS-трекерами, а рейдові групи забезпечені засобами фото та відеофіксації.

Також держлісгоспи здійснюють патрулювання спільно із правоохоронними органами, щоб не допустити порушення і незаконні рубки.

Порівняно з 2019 роком, зафіксували 41 випадок незаконної рубки деревини загальним обсягом 212 кубометрів і провели 1 170 рейдів. Минулоріч порушники заподіяли шкоди на 1,71 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x