У Черкасах затримали двох чоловіків, які здійснили 8 крадіжок з авто

У Черкасах затримали двох чоловіків, які здійснили 8 крадіжок з авто

Поліцейські затримали двох чоловіків, які здійснили  вісім крадіжок з автомобілів в Черкасах та Каневі. Нині слідчі розглядають кримінальне провадження й готують матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 (крадіжка). Про це повідомляє ГУНП в Черкаській області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці знайшли ймовірних підозрюваних. Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції та патрульні поліцейські УПП в Черкаській області зупинили автомобіль Fiat Linea, в якому перебувало двоє місцевих жителів. Один із них раніше був притягнений до кримінальної відповідальності.

Поліцейські виявили та вилучили викрадені посвідчення водія, паспорт громадянина України, банківські картки, чоловіче портмоне, срібний ланцюжок та гроші.

Нині, їх перевіряють щодо причетності до аналогічних злочинів по всій території Черкаської області. За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури правопорушники затримані в процесуальному порядку відповідно ст. 208 КПК України. Досудове розслідування у справі триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x