Черкаському стрільцеві Сергію Кулішу міністр вручив орден

Черкаському стрільцеві Сергію Кулішу міністр вручив орден

Днями в Києві відбулася церемонія «Спортивне сузір’я – 2016», яку щороку організовує Міністерство молоді і спорту для вшанування кращих спортсменів і тренерів України. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов нагородив високою державною нагородою – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня срібного призера Олімпіади у Ріо з кульової стрільби, черкащанина Сергія Куліша.

«23-річний Сергій Куліш став дуже приємним відкриттям на Олімпіаді у Ріо. Адже саме він здобув першу нагороду для України на Іграх і тим самим надихнув інших наших спортсменів на боротьбу. Це також перша олімпійська медаль у кар’єрі Сергія. Вірю, що не остання. Бажаю, щоб у наступному році нашого олімпійця завжди супроводжувала спортивна вдача. Нехай підкорюються все нові і нові п’єдестали!» – зазначає Ігор Жданов.

Нагадаємо, Указ про відзначення державними нагородами України спортсменів та тренерів національної збірної команди України на Іграх ХХХІ Олімпіади, серед яких і Сергій Куліш, видав напередодні Президент України Петро Порошенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x