У Черкасах відкрили сучасний Центр боксу

У Черкасах відкрили сучасний Центр боксу

Минулої п’ятниці, 6 листопада, на території «Черкаси Арена» (раніше – «Центральний стадіон»), у спорткомплексі «Сокіл», відкрили Центр боксу. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова Черкаської федерації боксу Юрій Ботнар.

На відкриття завітали десятки любителів боксу: знані спортсмени України, президент Федерації боксу Черкащини Сергій Тищенко та представник Федерації боксу України Донатас Піскун.

– Черкаський центр боксу має стати осердям нашого виду спорту, новим осередком Черкаської Федерації Боксу. Він має об’єднувати тренерів та спортсменів із різних залів, спортшкіл та клубів нашого міста, – зазначив заступник міського голови Юрій Ботнар.

У Центрі боксу можуть тренуватися не тільки вихованці спортивних шкіл, а й дорослі жителі міста. За словами пана Юрія, у боксерському хабі можна і просто зустрітися, почаювати, подивитися двобої кумирів, обговорити спортивні новини, сформувати плани, вирішити проблеми та рухати розвиток боксу.

У звіті заступника міського голови – показові числа, що засвідчують потужність такого закладу для Черкас. Місцевий Центр боксу – це 160 м² тренувальної площі, ринг, 16 боксерських мішків, 5 настінних подушок, тренувальна дошка для розвитку реакції й координації (за такою працює Василь Ломаченко), пневматична груша, груша на розтяжках, 2 водоналивні мішки, ударний тренажер, боксерський таймер, 12 м’ячів-медболів, штанга, підлогові тренажери, 2 ударних еспандери, а також телевізор, шафки тощо.

Центр обладнаний вентиляційною та звуковою системами, тут шведська стінка, що роздає wi-fi.

Голова Черкаської федерації боксу подякував за допомогу в організації відкриття та створенні Центру виконавчому директорові Федерації боксу України Донатасу Піскуну, міському голові Анатолієві Бондаренку, президенту обласної Федерації боксу Сергієві Тищенку, директору МСК «Дніпро» Юрієві Гончарову, співзасновнику ЧФБ Артемові Декалюку, директорові Центру Тимуру Залізняку, прессекретарю ЧФБ Ірині Каракай, працівникам СК «Сокіл» та всім, хто долучався до цієї роботи.

Черкаський центр боксу працюватиме щодня з 9:00 до 21:00 за адресою: вул. Смілянська, 78, спорткомплекс «Сокіл» (територія «Черкаси Арена»). Детальніше за роботою Центру можна стежити в інстаґрамі, додаткову інформацію можна уточнити й за номером 063-253-32-99.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x