У Черкасах патрульні «на гарячому» затримали крадія скутера

У Черкасах патрульні «на гарячому» затримали крадія скутера

Потерпілий залишив скутер біля офісу на бульварі Шевченка, звідки його викрали вчора ввечері. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Черкаській області. 

Скутер мав GPS-трекер, який показував приблизний рух транспортного засобу. Екіпажі патрульних відправились на пошуки зловмисника. Під час патрулювання території останнього місця знаходження скутера, на вулиці Сурікова інспектори виявили автомобіль «Volkswagen».

Підійшовши ближче, у салоні авто помітили скутер, схожий за орієнтуванням. Оскільки водія не було, патрульні вирішили обстежити прилеглу територію та помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Під час спілкування чоловік помітно нервував та намагався щось викинути з кишені куртки.

При поверхневій перевірці в нього було виявлено ключі від автомобіля «Volkswagen», у якому знаходився викрадений скутер.

На місце події охоронці порядку відразу ж викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірного крадія доставили до Черкаського відділу поліції та передали слідчому для з’ясування всіх обставин події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x