Дмитро Кухарчук: «Такого цинізму і брехні я не забуду»

Дмитро Кухарчук: «Такого цинізму і брехні я не забуду»

Керівник черкаської облорганізації партії «Національний корпус» Дмитро Кухарчук оприлюднив прізвища членів Придніпровської ТВК, які всупереч рішенню суду проголосували за відмову щодо розгляду скарг політичної партії про перерахунок голосів. Відповідну інформацію він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці 10 листопада.

– Цей допис про цинізм і брехливість черкаських політиків. У ці моменти хочеться взагалі припинити займатися політичною діяльністю. Однак відчуваючи відповідальність перед людьми, які віддали за нас свої голоси, можу сказати лише одне: ми не дамо задню. Тепер знаємо істинне обличчя всіх», – зазначив Кухарчук.

– Н. Піскун («Батьківщина»), Т. Богомол («Слуга Народу»), П. Євтушенко («Голос»), А. Зінченко («Соціальна Справедливість»), Д. Опарін («Голос»), В. Ридун («Європейська Солідарність»), І. Сазикіна («За Майбутнє»), І. Ус («Укроп»), З. Яловенко («Європейська Солідарність»), А. Єгорова («Основа») – це ті представники Придніпровської ТВК, які незважаючи на рішення суду, віддали свій голос за відмову у розгляді скарг про перерахунок. Можуть же об’єднуватися, коли захочуть, – додав керівник черкаської облорганізації партії «Національний корпус».

Наприкінці допису Дмитро Кухарчук зауважив, що Віктор Євпак та Віталій Ільченко говорили, що надають перевагу чесним виборам.

– Окремий привіт передаю Анатолієві Бондаренку і Сергію Кудактіну, які відверто обіцяли підтримку в ТВК. Такого цинізму і брехні я не забуду. Ми не збираємося виходити із судових процесів. Будемо робити вам боляче. Звісно, згідно з чинним законодавством, – написав Дмитро Кухарчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x