Шановні колеги підприємці!

Як правило я ніколи не агітую вас перед будь-якими виборами голосувати за якогось кандидата або партію. Бо ви усі маєте свої переконання і я це поважаю і ніколи не нав’язую свою точку зору.
Але зараз маю великі побоювання, що ми можемо зробити не вірний вибір на виборах мера Черкас у другому турі.
Хочу нагадати, що пан Бондаренко А.В. завжди відкликався на наші вимоги щодо ставок єдиного податку, земельного податку. Завдяки меру Бондаренко А.В, ми, черкаські ФОПи були звільненні на період карантину від сплати єдиного податку на три місяці, а потім платили 50% основної ставки. Таке рішення без згоди мера не приймаються. І таке рішення наша міська рада ухвалилаа одна з перших в Україні (багато міст взагалі не приймали такого рішення).
Нагадаю, як на наші прохання, Бондаренко А.В., узгодивши рішення з виконавчим комітетом , дозволив раніше вийти з карантину і цим самим визвав на себе гнів Президента. Але він дуже мужньо держав удар з боку Центральної влади. Після цього зняли губернатора області. На мою думку, тому, що він не зміг впливати не непокірливого мера.
Хочу нагадати підприємцям, що дороги, які ніхто не робив 30 років і за ремонт яких ми боролися, зробили саме при Бондаренко А.В.
Крім того, він завжди включав в порядок денний сесії і міськрада приймала рішення , яким депутати зверталися до Президента, Голови ВРУ з проханням не ухвалювати Закони, які запроваджують РРО для малого бізнесу, а потім за відміну ЗУ № 128 та 129.
Зараз нас чекає закриття ринків, баз, маленьких магазинчиків, ТРЦ, кафе, ресторанів у вихідні дні. Це саме ті дні, в які підприємці хоч трошки заробляють собі на податки, орендну плату та прожиття. Ринки, які працюють на свіжому повітрі, де заразитися практично не можливо, будуть закриті, тим самим влада створює скупчення людей в закритих приміщеннях продуктових супермаркетів, Епіцентру. Але таке рішення приймає місцева комісія з надзвичайних ситуацій. І таким радикальним рішенням може протистояти тільки мер. І ми впевненні в тому, що Бондаренко А.В. завжди на нашому боці.
А чи спроможнен пан Євпак на такі рішучи дії? На захист малого бізнесу? Маємо великий сумнів. Я не маю нічого проти пана Євпака, але де гарантія , що Він не буде підкорятися тим, хто його підтримує з Києву ? Не забувайте, що він від «Голосу», а це ті ж самі «Соросята». А як відомо, вони не самостійні в своїх рішеннях.
А дії Бондаренко нам відомі. Він завжди нас чує. Тому, вважаю, що для нас підприємців, кращий вибір – Бондаренко А.В.
*Політична реклама

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x