Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

У п’ятницю Овни зможуть реалізувати свої амбіції на професійній ниві: зірки обіцяють всіляко сприяти кар’єрному росту, підвищенню кваліфікації, освоєнню нових навичок та отриманню нових знань. Наприкінці тижня з’явиться змога трохи сповільнитися і побачити перші результати зусиль. У цей час під впливом планет посилиться чарівність, привабливість і магнетизм Овнів, що посприяє романтичним знайомствам і пригодам.

 

Телець

Цей день буде насичений новим емоціям та яскравими враженнями. Події, які відбудуться впродовж доби, запам’ятаються надовго і поповнять скарбничку приємних спогадів. Сьогодні Тельцям варто звернути увагу на стан здоров’я і фізичної форми: зробіть профілактичний візит до лікаря або придбайте абонемент у фітнес-клуб. Цей же період – час зміцнення морального авторитету: друзі 1 знайомі звертатимуться до Тельців за порадами та рекомендаціями.

 

Близнюки

Кінець тижня стане початком найромантичнішого періоду для представників знаку. Знайомства і побачення закрутять голову багатьом Близнюкам. Головна порада гороскопу – не поринайте у вихор любовних пригод: ближче до зими можуть з’явитися нові проєкти, які обіцяють чималий прибуток, і важливо не проґавити цей момент. Наприкінці доби Близнюки з головою зануряться в робочу рутину, але приятелі планують організувати культурну програму – і нудьгувати точно не доведеться.

 

Рак

На Раків чекає спокійний день без глобальних змін. Це прекрасний час для планів, розширення горизонтів і польоту фантазії. У вас є неабиякий шанс отримати цікаву пропозицію й підкорити нову вершину у своїй діяльності. Представники знаку переступлять сходинку «професіонал», натомість впевнено отримають значно вищий рівень – «експерт». Обставини допомагатимуть у втіленні найсміливіших ідей.

 

Лев

У п’ятницю Левам можуть надходити цікаві пропозиції: від «вийти заміж» до «взяти участь у стартапі». Що б не пропонували, зірки радять зважити всі за і проти. Варто взяти до уваги: деякі пропозиції виявляться відвертими авантюрами, але якщо фінансових ризиків немає, азарт може взяти верх над холодним розрахунком. Ближче до вечора у Левів з’явиться потяг до прекрасного. Ви опануєте нове хобі, а похід на культурний захід чи прем’єру стане частиною повсякденного графіка.

 

Діва

Починається активний і вдалий період. Комусь пощастить у розвитку бізнесу й інвестуванні, а хтось відчує приплив енергії для протистояння конкурентам. Особливо вдалим день буде для тих, хто переглянув своє минуле й побачив новий вектор розвитку. Можуть відбуватися доленосні зустрічі, траплятися важливі повороти на життєвому шляху. Головна порада — передбачити розвиток подій на два, а то й три кроки вперед.

 

Терези

Для Терезів п’ятниця мине в режимі змагань: чи то реальні спортивні досягнення, конкуренція в професійному середовищі, чи перемога над собою і маленькими слабкостями. Прагнення стати найкращою версією себе як ніколи надихатиме витончених і делікатних представників цього знаку на подвиги. Терези, які не даватимуть волю бажанням, подолають лінь і апатію – наприкінці зможуть по-справжньому пишатися собою.

 

Скорпіон

Цей день буде наповнений романтичними історіями. Таємні шанувальники, колишні пасії або любовні трикутники можуть з’явитися в житті абсолютно несподівано і зруйнувати заздалегідь заплановані справи. Планети не рекомендують приділяти сердечним справам занадто багато уваги, особливо це стосується тих представників знаку, які прагнуть до професійного розвитку. Інакше енергія спрямується у стосунки, а на роботу не вистачить сил.

 

Стрілець

Для Стрільців п’ятниця стане перепочинком після насичених подій, які відбулися на минулому тижні. Основними трендами стануть стабільність, бажання творити, спокій і розміреність у всіх сферах життя. Багатьом захочеться облаштувати своє житло або влаштувати ремонт, а хтось мислитиме глобальніше і, ймовірно, займеться інвестиційними проєктами для відчуття повного комфорту і безпеки. Зірки радять підтримати своє здоров’я профілактичними заходами, уживанням вітамінів і детоксом організму.

 

Козеріг

Щасливцями цього дня стануть Козероги. Середина тижня подарує багато нових можливостей і знайомств, обставини відбуватимуться як слід. Усвідомлення початку глобальних змін у житті додаватиме особливого драйву під час виконання будь-якої справи. Увечері представникам знаку захочеться сповільнитися і більше часу проводити з сім’єю. І це правильний підхід, бо згодом Козероги з новими силами реалізують якусь авантюру або новий проєкт.

 

Водолій

Настав час отримувати насолоду від життя у всіх проявах. Смачна їжа, гарний одяг, активна увага протилежної статі  — усе тішитиме, якщо зосереджуватися на цікавих деталях і приємних дрібницях. Однак упродовж дня варто поставити фінансові цілі й продумувати шляхи їхнього досягнення. Зірки рекомендують обстоювати свою думку й розраховувати на власні сили. Незабаром деяким представникам знака випаде нагода проявити себе й засвідчити експертність у професійних питаннях.

 

Риби

П’ятниця надасть Рибам відчуття повної свободи, гармонії і натхненності. Події для представників знаку відбуватимуться пречудово – настільки, що може виникнути відчуття, ніби таємний покровитель сприяє всім бажанням, навіть тим, що не були вимовлені вголос. Увечері на  Риб очікують ймовірні знайомства з цікавими людьми, а вже через тиждень – спільні проєкти або поїздки з ними. Правильні зв’язки – надійний інструмент для вирішення будь-яких проблем.

 

 

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x