Гороскоп від “Нової Доби”: джерело позитивних емоцій знаків Зодіаку

Гороскоп від “Нової Доби”: джерело позитивних емоцій знаків Зодіаку

Овен

Найактивніший та найбільш імпульсивний знак потребує безперервного генерування ідей. Однак Овнам буде недостатньо придумати собі заняття та близьким. Аби наповнити внутрішній світ позитивом, їм необхідно втілювати задумане в життя. Мрія, яка здійснилася, здатна відкрити у них друге дихання.

Джерелом енергії для Овнів є активна діяльність, підтримка близьких і керівна роль у починаннях. Воістину щасливі представники цього знаку повинні очолювати імперію, яка побудована лише на їхніх ідеях.

 

Телець

Відновлювати і поповнювати внутрішні ресурси Тельці можуть за допомогою роботи. За зодіакальним гороскопом їхня стихія – Земля, тому все, що стосується землеробства, здатне подарувати їм максимум задоволення. Будівництво ділянки, розведення худоби, садівництво, дизайн ландшафту – це джерела позитивних емоцій для Тельців.

А ось енергію представники знаку можуть черпати від вишуканих страв та елітного алкоголю. Більшість Тельців обожнюють готувати і почуваються щасливими, якщо їхнє старання сподобалося рідним.

 

Близнюки

Близнюки радіють, коли подорожують незвіданими країнами чи містами. Їх пригнічує перебування в одному місці більше 10 хвилин. Нові емоції, які відчувають Близнюки, одразу стають позитивними.

Знайомства (приємні чи ні) здатні покращити їхню енергію через отримання нової інформації. Майже всім Близнюкам потрібно постійно «підживлюватися» розмовами, враженнями та новинами. Дізнавшись нове, вони отримують силу для низки майбутніх подвигів і пригод. Тому Близнюки будуть щасливі під час перебування у відрядженні або подорожуючи світом.

 

Рак

Гармонію та щастя найбільш чуттєвий знак отримує від затишку власного будинку. Деякі Раки докладають неабиякі зусилля, щоб облаштувати житло так, як хочуть лише вони. Головне, щоб у цьому процесі їм ніхто не заважав. Тож, після важкого робочого дня вони черпатимуть енергію від інтер’єру будинку.

Джерелом позитивних емоцій для Раків є спілкування з близькими людьми, усамітнення і заняття улюбленою справою. Будь-які життєві негаразди не зіпсують їхні плани, якщо представники знаку проведуть час у сімейному колі. Медитація також здатна допомогти їм позбутися від негативних переживань, якщо, звичайно, Раки займаються нею в будинку.

 

Лев

Відновлювати енергію і життєві сили Леви звикли через увагу людей. Ніщо так не здатне їх ощасливити, як суспільне визнання і похвала публіки. Для підтримки душевної рівноваги представникам їм не потрібно багато – лише слава, успіх і всесвітнє визнання.

Позитивні емоції Леви черпають від розкішних, яскравих і красивих речей. І що більше вони їх купують, то інтенсивніша їхня радість та самовдоволення. Левам хочеться вирізнятися серед соціуму і бути гідом у світі успіху.

 

Діва

Діви дуже обережні, вибагливі і вміють правильно витрачати свою енергію. Вони вирізняються з-поміж інших тим, що досягають внутрішньої рівноваги за допомогою налагодженого режиму. У Дів на всі випадки життя вже розроблена концепція дій. І якщо, не дай Бог, щось пішло не за планом, вони скористаються варіантом «Б». Їхній прилив енергії безпосередньо залежить від рівня організованості у всіх сферах життя.

А ось зарядитися позитивом вони можуть від природи. Дівам корисні піші прогулянки на свіжому повітрі, похід у ліс або поїздка на море. Вони у захваті під час милування довкіллям.

 

Терези

Терези ефективно відновлюють свої життєві сили, коли навколо них усе красиво. Їх може захоплювати будь-що: шикарні апартаменти, усміхнена дитина, живопис, художні фільми, пейзаж і тварини. І зовсім не обов’язково, щоб це належало їм: головне – побачити, підживити енергію і забути. Тому більшість Терезів прагнуть загорнутися в «прекрасне», не довелося докладати значних зусиль задля відновлення внутрішніх ресурсів.

Найромантичніші натури серед знаків Зодіаку  отримують приємні емоції від коханої людини. Особливо, якщо друга половинка турбується про них і дарує милі сюрпризи. А вечеря при свічках, ванна з пелюстками троянд або мелодрама здатні покращити їм настрій навіть після важкого дня.

 

Скорпіон

У Скорпіонів є свої нетрадиційні способи відновлення внутрішніх ресурсів. Джерела їхньої енергії досить незвичайні, адже цей знак схильний черпати сили через спілкування з людьми. Скорпіони поглинають енергетику кожного, із ким спілкуються. Природний енергетичний «вампіризм» дарує їм максимум користі та гармонії. Особливо, якщо вдалося розлютити жертву. Також їх заряджає позитивом усе незбагненне та незвідане.

 

Стрілець

Стрільці вміють знаходити джерела енергії в усьому, що стосується релігії різних народів, прояв моральних цінностей, знайомство з традиціями суспільства та художня діяльність. Це найдопитливіший Знак Зодіаку, який прагне до самопізнання і саморегуляції. Подорожі та споглядання пам’яток старовини допомагають Стрільцям віднайти позитивні емоції, які відіграють провідну роль у самовдосконаленні.

 

Козеріг

Козероги відновлюють внутрішні ресурси за допомогою активного відпочинку, особливо на природі. Вони відчувають гармонію зі світом під час прогулянки лісом, риболовлі або полювання. А якщо представники знаку йдуть в гори, їдуть на море чи до бурхливих річок, то можна очікувати прилив потужної енергії, якої вистачить, щоб домогтися успіху якнайшвидше.

Джерелом позитиву для них є спілкування з близькими людьми, сім’єю або колегами. Розмови на звичні теми здатні покращити настрій Козерогів. А спільні захоплення або хобі з другою половинкою дарують позитивні емоції, яких вистачає на тривалий проміжок часу.

 

Водолій

Водолії вміють легко відновлювати свою енергію, проте вони швидко можуть її втратити. Дивно те, що внутрішні ресурси Водоліїв безпосередньо залежать від настрою. Їх може засмутити якась незначна дрібниця, а будь-яке переживання одразу забирає всі накопичені сили. Тому астрологи радять думати позитивно та отримувати приємні емоції незалежно від ситуації.

Щоб отримати приємнощі, Водоліям необхідно перебувати в центрі уваги і впродовж дня виконувати всі завдання потроху. Їм покращує настрій спілкування з людьми, в яких вони вбачають власне відображення. Однодумці здатні зарядити їх приємними емоціями, а згодом і енергією для руху вперед.

 

Риби

Внутрішні сили і енергію Риби черпають тоді, коли допомагають іншим. Це дарує їм гармонію та життєву активність. Мабуть, це єдиний знак, яким пасувала б роль Супермена. Відновити свої ресурси Риби можуть за допомогою мистецтва: займатися ним, звичайно, ніхто не змушує, досить –подивитися і відчути. Джерелами позитивних емоцій для Риб є водна стихія. Тому вони часто прагнуть вирушити на море, озеро або річку.

 

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x