У Черкасах 17-річний хлопець вразив медика «швидкої» електрошокером

У Черкасах 17-річний хлопець вразив медика «швидкої» електрошокером

Учора, 12 листопада, близько 20:00 17-річний хлопець звернувся до «швидкої», поскаржившись на «біль у серці». Додав, що напередодні отримав ураження струмом від електрошокера. Про це повідомляє речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

На виклику 21-річна фельдшерка зробила пацієнту ЕКГ та виміряла тиск. Під час медичних маніпуляцій юнак нецензурно висловлювався. Скарги хлопця не підтвердилися. Тож медпрацівник пояснила молодикові, що для госпіталізації причин немає.

Він почав сперечатися з медиком та бабусею, розкидаючи всі речі, які потрапляли під руку. Вхідні двері були зачинені, фельдшер не могла вийти. Коли ж хлопець почав кулаками трощити все та витягнув електрошокер, молода дівчина насправді злякалася. Він ударив бабусю, на фельдшерку прийшовся удар електрошокером. До того ж обіцяв ще вийти «убити водія швидкої та розтрощити й автомобіль».

Дівчина повідомила диспетчера про напад та попросила допомоги. Було викликано Державну службу охорони та поліцію. В цей час хлопець вибіг з квартири. Бригада чекала допомоги в автомобілі швидкої, поки неадекватний пацієнт ховався за гаражами. За 10 хвилин він сам підійшов до служби охорони і почав розказувати, що він «просто хотів налякати».

Зараз фельдшерка перебуває в кардіологічному відділенні Третьої Черкаської міської лікарні. Після нападу у неї було порушення серцевого ритму, піднявся тиск та під час зняття ЕКГ дівчина втратила свідомість. Наслідки ураження електрострумом вона може відчувати ще кілька днів.

Молодика, який свого часу в Черкасах здійснив геройський вчинок, врятувавши життя іншої людини, медики «швидкої» знають добре. Бо він часто викликає фахівців екстренки як не до своєї бабусі, так на свої скарги. Неодноразово медики надавали хлопцю допомогу, коли той перебував у стані, який потребував спеціалізованої допомоги. Зазвичай після кожного звернення на швидку або інші служби від «героя» сиплеться купа скарг та дзвінків стосовно дій фахівців служб на всі можливі урядові лінії, Кабінет Міністрів, Адміністрацію Президента тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x