Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Найважливіше, що потрібно Овнам протягом доби — продемонструвати зацікавленість у навколишніх процесах і проявити ініціативу. Що краще представники знаку комунікуватимуть із авторитетними особистостями, то більше можливостей отримають для здійснення бажаного. Напрацьована репутація може відіграти провідну роль у професійній сфері саме зараз.

 

 

Телець

У цей період зірки рекомендують прораховувати кожен крок, зважати винятково на свій досвід і практичні результати. Спокуса погнатися за журавлем у небі може бути дуже великою, але ризики себе виправдають. Лише точно вивірені кроки допоможуть досягти довгоочікуваної мети.

 

 

Близнюки

Чудовий час для гармонізації сімейних стосунків і становлення в професійному плані. Дипломатичні таланти допоможуть і в тому, і в іншому. А ті представники знаку, у кого в цих сферах усе добре, яскраво проведуть початок тижня — приємними прогулянками і вечірками в колі близьких.

 

 

Рак

Для більшості представників знаку початок тижня буде досить спокійним. Це чудовий час для відновлення внутрішніх ресурсів, відпочинку та релаксу. У розслабленому стані можуть приходити цікаві ідеї, але зірки радять продумати все до дрібниць, а вже опісля братися до справи. Астрологи обіцяють багато зустрічей, теплих вечорів у колі рідних, приємних бесід і дружніх вечірок, які відбудуться згодом.

 

 

Лев

Понеділок дасть змогу сповільнитися, перевести дух і підготуватися до подальших активностей. Саме час завершити всі поточні процеси, роздати борги, розставити крапки над «і» в особистих стосунках та ділових відносинах, вивільнивши ресурси для більш усвідомленого нового періоду.

 

 

Діва

Представникам цього знаку фортуна усміхнеться в усіх сферах життя, будь-які питання вдасться вирішити легко і вдало. На Дів чекають знайомства з цікавими людьми і зустрічі з давніми приятелями, які залишать лише приємні емоції. Наприкінці дня сентиментальність поступиться місцем прагматичності і Діви відчують потужний приплив енергії і бажання активно діяти.

 

 

Терези

Астрологи пропонують керуватися в ухваленні рішень лише здоровим глуздом та ігнорувати раптові припливи почуттів й емоцій. Опір на власні сили й рішучість у діях допоможуть Терезам досягти важливих цілей. У результаті все мине навіть краще, ніж планувалося спочатку.

 

 

Скорпіон

Початок тижня подарує нову любовну пригоду або розбурхає стосунки з коханою людиною. Представники знаку з головою зануряться в емоційні переживання. Понеділок може стати часом відкриттів і внутрішньої трансформації. У цей період планети радять позбутися шкідливих звичок, які спричиняють дискомфорт.

 

 

Стрілець

У Стрільців починається період неординарних рішень. Під впливом планет представники знаку продемонструють іншим нові або ретельно приховувані раніше таланти. Емоції можуть зашкалювати, однак їх краще не стримувати, а використовувати як додаткову мотивацію до активних дій. Збудувати щось нове можна лише зруйнувавши старе.

 

 

Козеріг

Більшість Козерогів нарешті відчують стабільність, зокрема й фінансову, і зрозуміють, що зовнішні прояви турбулентності не зможуть порушити подальших планів. Понеділок — чудовий період для рефлексії. Медитація та інші духовні практики стануть прекрасним інструментом для набуття внутрішнього балансу й гармонії.

 

 

Водолій

 Початок тижня подарує відчуття дитячої радості від своїх перемог. У деяких Водоліїв можуть виникнути нові грандіозні ідеї, які вже наприкінці тижня вдасться реалізувати. А у когось з’явиться друга половинка, і цей період мине в атмосфері побачень і закоханості. Водолії відчують смак життя, зробивши перший крок назустріч новому.

 

 

Риби

Події, які відбудуться впродовж дня можуть бути досить спонтанними та незвичними: вони навряд чи стосуватимуться ваших планів та бажань. З іншого боку, зірки рекомендують довіритися світу й скористатися своєю харизмою. У деяких ситуація не варто послуговуватися лише інтелектом  дослухайтеся до серця та інтуїції.

 

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x