На Золотоніщині керівниця поштового відділення привласнила ветеранські виплати

На Золотоніщині керівниця поштового відділення привласнила ветеранські виплати

Золотоніський відділ поліції ГУНП в Черкаській області завершив досудове розслідування кримінального провадження за фактом службового підроблення, тобто внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням з’ясовано, що жителька Золотоніського району, працюючи начальником одного з поштових відділень, у період з квітня по травень 2016 року привласнювала виплати, адресовані ветеранам війни.

Замість здійснення виплат жінка підробила, а точніше внесла завідомо неправдиві відомості до офіційних документів, а саме – до відомостей на виплату соціальної щорічної разової грошової допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань шляхом підписання вказаних документів від імені отримувачів вказаної допомоги.

Обвинувальний акт стосовно вказаної особи направлено для розгляду до Золотоніського міськрайонного суду, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x