Інтерактивна музична вистава-гра «Пан Сирник і Різдвяний пампушок»

Інтерактивна музична вистава-гра «Пан Сирник і Різдвяний пампушок»

У вартість входить: вистава, пісні, розваги, майстер-клас із випічки, святковий подарунок
Приміщення театру-студії «ПРОтест» дивовижним чином перетворюється на казкову книгу, адже дітлахи та дорослі стануть героями інтерактивної музичної вистави «Пан Сирник та Різдвяний Пампушок». Про святкові сюрпризи для малечі та їхніх батьків йшлося на прес-конференції, під час якої виконавці головних ролей та режисер поділилися основними ідеями унікальної новорічної поставки.

Дитяча книга Світлани Лінинської «Пан Сирник та Різдвяний пампушок» з яскравими малюнками Романа Скиби побачила світ у «Видавництві Старого Лева». Режисер-постановник музичної казки Павло Гончаров ставить за головну мету максимальне наближення до оригіналу. «Казкові персонажі, засніжене місто та інші декорації створять особливу атмосферу «живої книги», – розповідає Павло Гончаров. – Коли наприкінці дійства дитина отримає книгу в подарунок, вона захоплено хизуватиметься перед знайомими та ріднею неймовірною мандрівкою казковими сторінками. А ще, таким чином, ми привертаємо увагу дітей до друкованої продукції, адже жодна комп’ютерна програма не спонукає до розвитку мислення так, як це робить книга».

Окрім інтерактивної вистави та розваг на дітей чекає ще й справжній майстер-клас із різдвяної випічки. Під чітким пісенним керівництвом Пана Сирника діти, дотримуючись рецепту, самі замісять тісто та, не без допомоги чарівної магії, отримають справжні пампушки.

«У повсякденному житті кожне приготування їжі можна перетворювати у гру, під час якої дитина швидко і легко вчиться, – наголошує виконавець ролі Пана Сирника народний артист України Юрій Берлінський. – Для дорослих – це інструкція як поводитися з дітьми, а для дітей – це весела та корисна розвага. Діти люблять фантазувати , отже ми разом будемо фантазувати і спілкуватися. Тому кожну казку ми робитимемо особливою, але все ж не відступаючи від основної лінії».

У свою чергу, головна героїня вистави народна артистка України Тетяна Крижанівська зізнається: «Чесно кажучи, я ніколи не готувала пампухів – це моя перша спроба. І тому разом із дітлахами ми будемо вдосконалювати нашу кулінарну майстерність».

А своєрідним місточком між дитячим та дорослим світом буде наймолодша героїня казки – дівчинка Орися, яку грає Поліна Татаринова, донька заслуженого артиста України Володимира Татаринова.

Ще однією особливістю музичної казки є повернення до наших українських традицій.

«13 грудня народився український композитор Микола Леонтович, його обробка «Щедрика» знана не тільки в Україні, але й у всьому світі під назвою «Carol of the Bells». – інформує режисер вистави. – Уперше «Щедрик» виконав хор Київського університету 1916 року, отже ми тішимося з того, що до ювілею «Щедрика» ми всі разом заспіваємо цю пісню у нашій казці. Ми прагнемо, щоб молоде покоління шанувало наші українські традиції, які надихають ставати кращими, свідомішими та щиро любити свою батьківщину».

Отже, годинне казкове дійство полонить дітей і дорослих магією Різдва, зруйнує всі бар’єри і перешкоди між дитячим та дорослим світом, навчить гостинності, добра, поваги та любові!

Дата: 3 січня – 14 січня 2017, 15:00
Де: бульв. Шевченка, 274/1, 3 поверх, театр-студія «PROtest»

Деталі за тел.: (098) 403-39-67, (063) 581-74-54
Ціна – 150 грн
квиток для малечі у супроводі одного дорослого

Дати проведення вистави:

Січень: 13, 14

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x