У межах Великого будівництва реконструюють приймальні відділення у 8 лікарнях області

У межах Великого будівництва реконструюють приймальні відділення у 8 лікарнях області

#Велике_будівництво на Черкащині – одна із пріоритетних програм. У її межах запланована реконструкція приймальні відділень у 8 лікарнях Черкащини. На цьому наголосив голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук. Він перевірив хід робіт у відділеннях Сміли, Звенигородки та Умані. Про це інформують у пресслужбі ЧОДА.

Нагадаємо, що відділення відновлять у таких закладах: 

– Черкаська обласна лікарня;
– ІІІ Черкаська міська лікарня;
– Смілянська міська лікарня;
– Уманська міська лікарня;
– Звенигородська центральна районна лікарня;
– Золотоніська центральна районна лікарня;
– Канівська центральна районна лікарня;
– Корсунь-Шевченківська центральна районна лікарня.

У приймальні відділення потрапляє пацієнт у випадку екстреної ситуації. Приміщення мають єдиний брендбук, стандарти облаштування приміщень та відповідний перелік обладнання. Тут надаватиметься невідкладна допомога та обстеження.

– За кошти Міністерства охорони здоров’я закуплять УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф та комп’ютерний томограф. Приймальні відділення Черкащини мають бути високофункціональними, оснащеними сучасним медичним обладнанням для надання якісної медичної допомоги, – говорить Сергій Сергійчук.

На кожному із відділень передбачені такі види робіт: утеплення фасаду, облаштування заїздів для «швидких», облаштування реєстратури, окремого входу для пацієнтів із можливим інфікуванням, зони реанімації, загальномедичної зони, зокрема операційної зали, високотехнологічного діагностичного блоку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x