Святий Миколай привітав Городищину

Святий Миколай привітав Городищину

У День Святого Миколая кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Цього дня на центральній площі Городища за участі керівників району, представників організацій, установ, учнівської молоді, вихованців установ, жителів та гостей міста відбулося відкриття головної новорічної ялинки Городищини. Задала веселий тон святковому дійству цікава розважальна програма. Привітав зі святом всіх присутніх голова районної державної адміністрації Олексій Лавріненко. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Святий Миколай привітав Городищину Потому всі разом запалили новорічні вогні на лісовій красуні, а Святий Миколай та Снігуронька, казкові персонажі завели веселий хоровод навколо зеленого деревця, запросили до участі всіх учасників свята. Як і годиться цього дня, дітлахи отримали солодощі.

Щедрувальна група Городищенського центру культури і туризму також взяла участь у фестивалі Святого Миколая у Чигирині. Артисти висловлюють вдячність міському голові Володимиру Мирошнику за організацію поїздки.

Святий Миколай привітав Городищину Радісне свято Миколая також відбулося і в приміщенні Городищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Там були присутні дітки та батьки із багатодітних родин, родин учасників АТО та родин, які перебувають в складних життєвих обставинах. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам. На свято кожна дитина підготувала вірш, пісеньку, щедрівку, а допомагали їм у цьому їхні батьки та соціальні працівники. Для дітей та їх батьків в приміщенні Центру були накриті столи достатку, на яких було все, що так полюбляє дітвора: солодощі, домашня випічка, солодкі напої та фрукти.

Спеціалісти центру підготували для дітей цікаву конкурсну програму, організували перегляд мультфільмів. Діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. Батьки учасників дуже вдячні організаторам свята, керівникам району, адже про їхніх дітей дбають та підтримують.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x