Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Релокація – так в астрології називається ідеальне місце проживання, адже кожен знак Зодіаку має індивідуальні характерні особливості, тип сприйняття та потреби. Яка країна є ідеальним місцем проживання для вас? 

Овен

Овни природжені лідери. Вони цілеспрямовані, працелюбні і досить прагматичні. Для них ідеальним місцем проживання стане Австрія або Німеччина. Будь-яке місто в цих двох країнах допоможе їм розкрити весь свій потенціал і отримати від цього максимум вигоди.

 

Телець

Тельці люблять красу в усьому, вони мають неймовірний потяг до природи, від якої представники знаку черпають натхнення та енергію. Для них чудовим місцем для життя стане Чорногорія, Болгарія або Балкани. Серед спокою і гармонії, смачної їжі і добродушних людей, Тельці перебуватимуть на сьомому небі від щастя.

 

 

Близнюки

Творчі Близнюки повинні жити в епіцентрі інноваційних технологій, для них дуже важливо поєднувати культурні традиції і сучасне життя. Тому їм краще всього зупинитися на Японії, Великобританії або США.

 

Рак

Щире серце Рака і бажання допомагати людям, знайдуть своє призначення, наприклад, в Індії, Тибеті, Філіппінах або Китаї. Патріархальні погляди представників знаку, їхні моральні принципи і життєві цінності ідеально збігатимуться з культурою цих країн.

 

Лев

Лев повинен відчувати себе всюди королем. Щоб не обмежувати свої інтереси, вони обов’язково оберуть для проживання якусь столицю в «серці» Європи. Це може бути Швеція, Данія, Бельгія або Монако. Їм життєво важливо завжди перебувати в центрі подій. Адже усамітнення і гармонія – це зовсім не про них.

 

Діва

Для Дів вкрай важливі їхні принципи, вони дуже справедливі, педантичні і манірні, тому ці вимоги ставлять і до країни, в якій хотіли б жити. Їм ідеально підійдуть Англія, Чехія, Японія чи Швейцарія. Така атмосфера вплине на них дуже позитивно, саме в цих країнах розкриється життєвий потенціал цього знаку.

 

Терези

Терези прагнуть податися туди, де красиво, адже вони відомі поціновувачі мистецтва. Багатовікова історія і архітектура, живопис – сфери, в яких Терези відновлюють життєві сили і енергію. Для них ідеально варіантом є: Голландія, Чехія, Італія чи Англія. Але слід уникати метушливих і галасливих столиць, а надати перевагу тихим містечкам.

 

Скорпіон

Енергійний Скорпіон з вибуховим характером знайде своє місце в Бразилії, Колумбії чи Венесуелі. Ці міста стануть відмінним притулком для Скорпіонів з їхнім невгамовним характером і «палаючим» серцем.

 

Стрілець

Греція, Мальта або Куба – ось трійка ідеальних місць для Стрільця. Цьому знаку важливо почуватися вільним та незалежним, тому берег моря – це те місце, де їхня віднайде гармонію, саме там вони будуть у своїй тарілці.

 

Козеріг

Цей знак Зодіаку шанує духовні традиції своїх предків, але не може жити без краси сучасного світу. Щоб це поєднувати їм слід обрати Єгипет, Норвегію або Швецію, найбільш комфортно вони почуватимуться в столиці будь-якої з цих країн.

 

Водолій

Вони справжні любителі пригод, постійно прагнуть до отримання нових знань, люблять свободу і оригінальність. Для них ідеально підійдуть Японія, Канада, Швеція, Аргентина та Чилі.

 

Риби

Рибам для гармонії і щастя необхідна тиша і спокій, ідеально, якщо поруч буде вода. Обирайте спокійні міста Фінляндії, Голландії, а ще краще Австрії або Таїланду – ці місця допоможуть вам віднайти силу і реалізувати всі  творчі ідеї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x