Вбивці черкаського малюка загрожує довічне позбавлення волі

Вбивці черкаського малюка загрожує довічне позбавлення волі

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства однорічної дитини, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Труп дитини було виявлено в ніч з 16 на 17 грудня в одній із квартир у м. Черкаси.

Попри на те, що злочин вчинено в умовах неочевидності, завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям, наразі з’ясовано, що до смерті малюка причетний 32-річний співмешканець матері дитини. Останній, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдарив хлопчика ногою в живіт, після чого останній помер.

У зв’язку з наявністю достатніх даних, що підтверджують вину зловмисника у вчиненні тяжкого злочину, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування для встановлення всіх фактичних обставин кримінального правопорушення та вживаються заходи щодо скерування справи до суду в розумні строки.

Довідково: за вчинене чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x