Атмосферний фронт трохи попсує погоду

Атмосферний фронт трохи попсує погоду

Листопад відзначився своєю неординарністю: з початку балував жовтневим теплом, а потім швидко та непомітно занурив нас у грудень. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного гідрометцентру.

Вже четверту добу на Черкащині спостерігається зимовий режим погоди, середньодобова температура повітря 1-2º морозу. Винуватцем таких погодних стрибків є блокуючий антициклон зі сходу, який спровокував надходження холоду.

За прогнозом синоптиків, у вихідні утримається холодна як для цього часу погода, з комплексом ожеледних явищ. Вже сьогодні вночі до нашого регіону надійде атмосферний фронт із заходу, який зумовить опади у вигляді дощу та мокрого снігу. В нічні та ранкові створюватимуть умови для утворення ожеледі та ожеледиці на дорогах‪, місцями можливий туман. Тому водіям і пішоходам варто бути особливо уважними та обережними. Температура вночі 2-4º морозу, вдень 3-5º тепла. Такі несприятливі погодні умови очікуються лише у суботу.

Уже в неділю атмосфера стабілізується, погода налагодиться завдяки старанням західного антициклону. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла. Місцями на дорогах утримається ожеледиця.

У понеділок, 23 листопада погода суттєво не зміниться, далі буде.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x