Лісівники Черкащини принесли подарунки вихованцям підшефних закладів

Лісівники Черкащини принесли подарунки вихованцям підшефних закладів

Цього року лісівники Черкащини у День Святого Миколая додали святкового настрою вихованцям шкіл-інтернатів для дітей з особливими потребами. Відвідали також лісівники шкільні лісництва та підшефні навчальні заклади. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Учні шкіл-інтернатів ретельно підготувалися: співали, танцювали, декламували, демонстрували вистави з нагоди свята.

До Шполянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-II ступенів приїхали звенигородські лісівники та подарували дітлахам набори для гурткової роботи, набори для вишивання, спортивний інвентар.

Директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас та працівники лісгоспу відвідали Кропивнянський дитячий будинок для дітей шкільного віку та презентували м`ячі, тенісні ракетки, книги, шашки та шахмати.

Кам`янський лісгосп передав солодощі та дитячі прикраси дітлахам, що навчаються у Михайлівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті.

Канівські лісівники відвідали учнів Софіївського та Канівського шкільних лісництв, подарували юним природолюбам принтер, набори канцтоварів, формені кепки та краватки, солодощі.

Корсунь-Шевченківську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступенів відвідав директор лісгоспу Василь Яценко із солодкими подарунками та канцелярським приладдям.

Лисянський лісгосп подарував дитячому садочку «Веселка» новорічну ялинку, яку для найменших жителів селища презентували учні місцевого шкільного лісництва.

Учнів Смілянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату привітали їх давні шефи – смілянські лісівники та подарували ялинку й солодкі набори.

Уманські лісівники побували в Уманському навчально-реабілітаційному центрі й подарували малечі солодощі та ноутбук.

Черкаський лісгосп відвідав Черкаський навчально-реабілітаційний центр для дітей з тяжкими вадами розвитку. Отримали дітки розвиваючі та настільні ігри.
Начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко разом з чигиринськими лісівниками подарували вихованцям Чигиринської спеціальної школи-інтернату музичний центр, санки та набори солодощів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x