«Мавпи-2» вийшли до Суперфіналу Євроліги

«Мавпи-2» вийшли до Суперфіналу Євроліги

Баскетболісти «Мавп-2» завершили свої виступи у рамках третього туру Євроліги U-20. У матчі з латвійською командою «Valmeira» підопічні Миколи Неухацького здобули яскраву перемогу з рахунком 67:50 та завершили свій тур без поразок. Таким чином «Черкаські Мавпи-2» завершують регулярний чемпіонат Євроліги щонайменше на четвертій сходинці й забезпечують собі місце у Суперфіналі ЄЮБЛ, котрий пройде у квітні в Самарі. про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Як зазначав ще перед матчем тренер команди Микола Неухацький, до останніх ігор всі команди туру підходили в не найкращій фізичній формі. На фоні своїх суперників гравці «Мавп» були значно свіжішими, що й забезпечило команді якісний результат. З перших хвилин зустрічі черкаські баскетболісти пішли у відрив у рахунку, й тримали його до кінця зустрічі. Більше того, до середини матчу «Мавпи» лідирували з 22-очковою різницею. Проте до кінця матчу суперники дещо скоротили відставання.

У підсумку 67:50, «Черкаські Мавпи-2» здобувають п’яту перемогу в турі. Тепер наша команда чекає результату матчу «Хімки» – «Цмокі». Переможець цієї гри матиме однакову кількість очок з «Мавпами», відповідно перше місце в турі дістанеться команді, з кращою різницею забитих/пропущених очок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x