Студенти-агрономи відвідали «Інститут здоров’я рослин»

Студенти-агрономи відвідали «Інститут здоров’я рослин»

Студенти, які навчаються за спеціальністю «Агрономія», регулярно знайомляться з діяльністю провідних підприємств аграрного спрямування. Днями вони мали можливість відвідати «Інститут здоров’я рослин», який належить до групи компаній «УКРАВІТ». Це одне з найбільш сучасних підприємств, що спеціалізується на захисті рослин в Україні. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

Студентам продемонстрували дослідні лабораторії з аеропоніки, дослідження ґрунту, води, залишкової кількості пестицидів, добрив, засобів захисту рослин тощо.

Реалізація навчання студентів-агрономів в університеті здійснюється на основі принципу дуальної освіти. Найближчим часом студенти матимуть можливість опановувати окремі професійні навички на базі сучасного лабораторного обладнання Інституту здоров’я рослин.

Черкаський національний університет співпрацює з Інститутом здоров’я рослин вже понад два роки. Варто відзначити, що нині в цій установі працює 10 випускників навчально-наукового інституту природничих та аграрних наук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x