Час вибирати новорічний подарунок

Час вибирати новорічний подарунок

Будь-яке свято пов’язане з однією надзвичайно приємною, важливою, але від того не менш складною місією – вибором подарунка. Новорічні свята в цьому плані є особливими, адже кожному хочеться знайти під ялинкою не просто потрібну річ, а й невеличкий шматочок щастя і радості. Для того, щоб досягти такого ефекту, потрібно вже зараз починати підготовку.
Універсального рецепта вибору новорічного подарунка не існує. Тому важливим моментом на початку ваших пошуків повинно бути «налаштування на адресата». Уявіть людину, якій вибираєте подарунок, згадайте її характер, уподобання, і ви відчуєте напрямок, у якому слід рухатися.

Новий рік для дітей – справжнє диво! Насамперед, подарунок повинен бути сюрпризом – яскравим, вражаючим і незабутнім. Добре, якщо сюрприз буде складатися з невеликих подарунків різного розміру та призначення: дитині буде цікаво отримати відразу декілька презентів.
Жінки, як і діти, під Новий рік теж вірять у чудеса і з нетерпінням чекають сюрпризу під ялинкою. Проте догодити їм набагато складніше. Вибираючи подарунок, керуйтеся таким: не даруйте те, що є в інших. Нехай краще подарунок буде незвичайним або навіть дивним. Це викличе її інтерес. Наприклад, екзотична рослина або антикварна книга. Вдалий варіант – це подарунок-враження. Чудовою ідеєю є запрошення на спа-процедури, професійну фотосесію, катання на ковзанах під романтичну музику або зустріч Нового року в компанії друзів у якомусь незвичному місці, наприклад, у заміському готелі. Традиційні подарунки теж ніхто не скасовував, тому жінка буде рада прийняти від вас парфумерію, прикраси і все, що допомагає їй бути ще прекраснішою.

Чоловіки не менше жінок люблять отримувати презенти. Для того, щоб подарунок був прийнятий з радістю, потрібно звернути увагу на характер чоловіка. Головне тут – не стати персонажем анекдотів про шкарпетки і крему для гоління. Варіантів для практичних подарунків безліч: від наборів для полювання, риболовлі та інших хобі до фігурок, які він колекціонує. Корисні речі – техніка, сертифікати на ремонт автомобіля, набори інструментів. Чоловіки зазвичай спокійно ставляться і до подарунків з гумористичним підтекстом, тож безпрограшним варіантом може бути якась кумедна річ, здатна розважити і підняти настрій.
Загалом, усе залежить від того, наскільки добре ви знаєте людину, якій хочете зробити приємне. Добре, якщо це хтось близький, чиї інтереси і захоплення для вас не таємниця. Якщо вам це не відомо, а порадувати вдалим подарунком бажання є, то потрібно трішки потрудитися. Спробуйте поспілкуватися з тими, хто знає цю людину. Існує ще й такий варіант: поспілкуйтеся з тим, кому хочете зробити приємний сюрприз, і попросіть допомогти підібрати подарунок для друга. Якщо людина й не порадить купити саме те, що вона хоче, то в розмові обов’язково про це згадає.

Інколи нам здається, що найкращий подарунок має коштувати шалені гроші. Насправді це не зовсім так. Якщо добре пошукати і порозмірковувати, то можна знайти гарну річ, яка принесе задоволення, буде корисною і не залишить вас самих без копійки перед святами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x