Професорки кафедри фінансів ЧДТУ взяли участь у роботі Форуму Мереж ЄС

Професорки кафедри фінансів ЧДТУ взяли участь у роботі Форуму Мереж ЄС

23−24 листопада 2020 року завідувачка кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету Ірина Гончаренко та професорка кафедри Олена Березіна, координаторки Інформаційного центру Європейського Союзу в Черкаській області взяли участь у роботі  щорічного Форуму Мереж ЄС, який цього року Представництво ЄС в Україні провело в форматі онлайн. Про це інформують у пресслужбі ЧДТУ.

 

Перед учасниками виступили поважні спікери та експерти: Посол, Голова Представництва ЄС в Україні Й.В. Матті Маасікас, Радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова, заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Потапенко, Генеральна директорка Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України Рімма Ель Джувейді, координаторка Національного офісу Еразмус+ в Україні Світлана Шитікова.

 

Захід складався з двох робочих днів. Під час першої частини учасники обговорили основні результати проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» у 2020 році, а також пріоритетні напрями діяльності у 2021 році.

Під час другої частини заходів учасники взяли участь у тренінгу з цифрових навичок та цифрової безпеки, з викликів дезінформації та засобів інформаційного захисту, з комунікацій. Також учасники у форматі онлайн презентували кращі практики Інформаційних центрів ЄС, Євроклубів і Team Europe Ukraine.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x