ЧДТУ традиційно долучився до написання ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

ЧДТУ традиційно долучився до написання ювілейного Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності

9 листопада до Дня української писемності та мови  колектив Черкаського державного технологічного університету, на чолі з ректором Олегом Григором, традиційно долучився до написання ювілейного ХХ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Про це повідомляють у пресслужбі ЧДТУ.

 

Цьогоріч у прямому ефірі текст радіодиктанту, автором якого став письменник, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Іван Малкович, читала відома українська акторка Римма Зюбіна.

Зважаючи на запроваджене у ЧДТУ дистанційне навчання, студенти мали змогу написати диктант у своїх домівках чи гуртожитках, а викладачі у своїх нечисленних  колективах на кафедрах. Учасники ректорату ЧДТУ писали радіодиктант у малій залі засідань.

 

Перевірити свої знання української мови та правильність написання радіодиктанту можна за кілька днів, адже текст оприлюднять на сайті  «Українського радіо» 11 листопада об 11:00.

Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів. Ті, хто напише без жодної помилки, отримають подарунковий набір книжок від «Українського радіо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x