В Умань на свята приїхали діти з Авдіївки

В Умань на свята приїхали діти з Авдіївки

На запрошення міського голови з 18 по 20 грудня Умань радо зустрічала гостей з м. Авдіївки Донецької області. До міста завітали учні 5-11 класів Авдіївських загальноосвітніх шкіл № 2 та № 7 у супроводі педагогів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського виконкому.

Програма перебування була насиченою цікавими подіями та зустрічами. Дітей гостинно прийняв у себе готель «Фортеця», і в перший день перебування розважальні заходи організував РСК «Амарант».

19 грудня програма була не менш цікавою. В Уманському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №7-колегіум» діти мали можливість поспілкуватись з однолітками та познайомитись з традиціями закладу. Для гостей проведено екскурсію в кімнату-музей історії школи, тренінг, майстер-класи та з нагоди свята підготовлена цікава вистава. Господарі закладу вручили гостям солодкі подарунки та презентували сувеніри, виготовлені дітьми.

Для продовження святкування Дня святого Миколая дітей запросили в міський Будинок культури на новорічну виставу. До початку свята міський голова Олександр Цебрій поспілкувався з гостями та підтримав їх теплими словами.

«Сподіваюсь, що перебування в Умані, гостинність і увага уманчан, свято Миколая і подарунки створять діткам з Авдіївки гарний настрій і подарують віру в щасливе і мирне майбутнє для них і всієї України», – зазначив міський голова та побажав, щоб усі діти нашого міста і нашої країни були щасливими, усміхненими і оточеними любов’ю і турботою дорослих. Уманчани привітали гостей зі сходу України гучними оплесками.

Діти із задоволенням переглянули виставу та взяли участь у відкритті головної ялинки, а на завершення отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Керівниками гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості проведено екскурсію у музей закладу «Українська світлиця» та майстер-класи з виготовлення м’якої іграшки, сувенірів. Усі вироби, зроблені своїми руками, гості взяли на згадку. Родзинкою зустрічі став яскравий концерт, підготовлений вихованцями закладу, по завершенню якого діти отримали подарунки від Миколая.

В останній день перебування дітвори з Авдіївки для них організовано цікаву екскурсію в дендрологічний парк «Софіївка» та оранжерею Уманського національного університету садівництва.

На прощання діти та педагоги з Авдіївки висловили безліч гарних слів за гостинний прийом, цікаву та незабутню програму, а на згадку про наше місто забрали з собою масу позитивних вражень та спогадів.

Ця подорож для гостей зі сходу нашої держави стала можлива завдяки міському голові, відділу освіти Уманської міської ради, ТОВ «Круїз-Авто», Уманському національному університету садівництва та підприємцям Миколі Поліщуку та Юрію Дробілку, які підтримали ініціативу очільника міста та фінансово допомогли в організації заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x