Ноутбуки Lenovo: 3 причини уважно придивитися до бренду

Ноутбуки Lenovo: 3 причини уважно придивитися до бренду

Бренд Lenovo часто лають за те, що він випускає ноутбуки з досить невисокою (за мірками 2020 року) продуктивністю. Але експерти інтернет-магазину техніки Eldorado відзначають: часто джерелом проблеми є неправильний вибір моделі. Люди купують ультрабюджетне рішення та хочуть грати на ньому в найсучасніші ігри. І коли це не виходить, починають звинувачувати бренд.

Насправді, вироблені компанією lenovo ноутбуки створюють досить сильну конкуренцію провідним компаніям. Причому не тільки в бюджетному сегменті, але й в дорогих флагманах.

 

Дизайн та ергономіка

 

Якщо переглянути бюджетні лінійки компанії, ніякої унікальної задумки або оригінального рішення в них ви не знайдете. Та насправді це не погано, адже такі ноутбуки купують не для хвастощів, а для виконання певного кола завдань.

Інша справа ультрабуки та іміджеві ноутбуки. У цих сегментах Lenovo має дуже гідні моделі, головною й найвідомішою з яких є Lenovo Yoga Book.

 

Цей девайс цікавий наступними особливостями:

 

  • товщина 9,6 мм, а вага всього 690 г (як 3 iPhone 12 Pro);

 

  • екран 10 дюймів та сенсорна клавіатура Halo Keyboard;

 

  • оцифровка заміток користувача;

 

  • чіпсет Intel Atom x5, 1.92 Ггц;

 

  • до 13 годин в автономному режимі.

 

Формат ноутбуків лінійки Yoga сьогодні став мейнстрімом та все більше відомих виробників починають придивлятися до такого рішення та випускають свої варіації подібної техніки. Але уважні користувачі пам’ятають, хто поклав початок новому зручному та ергономічному формату.

 

Інновації та технології

 

Проаналізувавши каталог на сайті Eldorsdo https://eldorado.ua/notebooks/c1039096/ ми виявили, що кожен виробник прагне виділити свій ноутбук оригінальної технологією або фірмової фішкою. В цьому плані компанія Lenovo не виняток та регулярно реалізує в нових моделях перспективні та корисні інновації, які повинні зробити роботу користувача ще комфортніше.

 

Ось кілька актуальних:

 

  • екран зі збільшеним до 180 градусів кутом розвороту;

 

  • фірмова швидка зарядка Rapid Charge;

 

  • Lenovo Q-Control – повний контроль користувача над продуктивністю ноутбука.

 

Компанія однією з перших у світі почала використовувати у виробництві ноутбуків найсучасніші OLED дисплеї, з якими не тільки поліпшується якість картинки, але й підвищується автономність пристрою.

 

Гарантійна та технічна підтримка

 

Окремої уваги заслуговує технічна підтримка компанії своїх клієнтів. Виробник має розгалужену мережу акредитованих сервісних центрів по всій Україні, в які можна звернутися у разі проблем з технікою. На всю продукцію поширюється фірмова гарантія 12 місяців, що дозволяє не переживати про можливий заводський брак або системну несправність.

Компанія не залишає клієнтів наодинці з проблемами та вирішує всі виникаючі питання оперативно. Служба підтримки працює з понеділка по п’ятницю в телефонному режимі з 9 до 18 годин.

Lenovo – бренд зі світовим ім’ям, який заслуговує на увагу. Це безумовно. В компанії є високоякісні флагмани та дуже доступні бюджетники. Обирайте саме свій варіант та користуйтеся перевіреним девайсом із задоволенням.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x