У Черкасах готуються до відкриття тимчасового госпіталю для хворих із Covid-19

У Черкасах готуються до відкриття тимчасового госпіталю для хворих із Covid-19

Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко у прямому ефірі на особистій сторінці в мережі «Facebook». Тимчасовий стаціонар для пацієнтів із коронавірусною інфекцією, нагадаємо, нині облаштовують у приміщенні другого пологового будинку в Південно-Західному районі. Тут планують розгорнути 150 ліжок, інформують у пресслужбі міської ради.

 

За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Надії Гетьман, наразі на першому поверсі ще продовжують ремонтувати електричну мережу, натомість на четвертому ці роботи вже завершили та взялися за відновлення кисневих точок.

 

– Зараз, серед іншого, ми опитуємо медичних працівників стосовно їхнього залучення до роботи в цьому ковідному центрі, – говорить Надія Гетьман. – Попередню згоду нині дали близько 50 працівників. Частина з них – ті, хто раніше працював у пологовому будинку.

 

За її словами, як тільки завершать ремонт кисневих точок на 4 поверсі – його розпочнуть укомплектовувати меблями.

 

Для медичного персоналу, який працюватиме в госпіталі для хворих на коронавірус, облаштовують «чисту» зону.

 

Заступник директора департаменту, поза тим, повідомляє, що паралельно із ремонтними роботами триває й підготовка до забезпечення стаціонару лікарськими препаратами, засобами індивідуального захисту та антисептиками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x