У Черкасах відкрилась виставка, яка присвячена проблемі домашнього насильства

У Черкасах відкрилась виставка, яка присвячена проблемі домашнього насильства

У Центрі розвитку громадянського суспільства «Твій Простір» відбулося відкриття тематичної виставки «Річ у тім…». Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Експозицію можна переглянути в Центрі розвитку громадянського суспільства «Твій Простір» з 30 листопада до 10 грудня за адресою: вулиця Остафія Дашковича, 19, мінус 2-й поверх (ТРЦ Хрещатик Сіті).

В рамках всесвітньої акції «16 днів проти насильства» в Черкасах відбулося  відкриття тематичної виставки «Річ у тім…», присвяченої проблемі домашнього насильства, яку  підготувало Управління дотримання прав людини Національної поліції України спільно з регіональним Представництвом Уповноваженого ВРУ з прав людини в Черкаській області.

Представлені на виставці 16 експонатів є абсолютно звичними для нас – ми можемо побачити їх щодня, і будь де. Але для когось ці предмети стали уособленням особистого жаху – бо мали місце в реальних подіях, пов’язаних з домашнім насильством, згідно з інформацією, наданою Національною поліцією України.

Спільно з працівниками поліції в школах та ліцеях області проводяться лекції на тему запобігання та протидію домашньому насильству. У рамках акції поліцейські розповсюджують буклети з інформацією про види насильства, про те як його розпізнати та до кого звертатися у разі загрози.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x