Прикраси з пір’ям, паєтки та аксесуари – черкаські стилісти розповіли про ідеальне новорічне вбрання

Прикраси з пір’ям, паєтки та аксесуари – черкаські стилісти розповіли про ідеальне новорічне вбрання

Уже зовсім скоро рік закінчиться Рік вогняної Мавпи, а йому на зміну прийде такий же «полум\’яний» Півень. При виборі вбрання та аксесуарів для Новорічної ночі черкаські стилісти радять вбиратися в яскраві речі, щоб догодити господарю року.
Основні кольори вбрання для святкування Нового року 2017 – червона палітра, помаранчевий, жовтий, пісочні відтінки, і, звичайно ж, золотий. Дуже вітається блиск, адже Півень любить все помітне! Так що в майбутню новорічну ніч можна сміливо одягати вбрання з блискітками, паєтками, вишивкою! – розповідає практикуючий імідж-стиліст Леся Гайван. − Безсумнівно червоний колір в пріоритеті при виборі вбрання для святкування Нового року 2017. Але, якщо ви не полюбляєте червоний та відтінки полум’я, то вибирайте для святкування Нового року 2017 інші відтінки. Півень строкатий. І кожна жінка може вибрати колір за своїм уподобанням.
Червоне – то любов, а чорне – то… експресія!

За словами стиліста, жінки, які хочуть бути на святі бути примітною, мають одягти блискучі, сяючі, хвилясті тканини. Це може бути креп сатин, шовк, атлас або парча. Розкішний та величавий вигляд буде мати оксамит. Саме ці тканини входять до святкових трендів 2017 року і модні дизайнери пропонують їх не тільки жінкам, а й чоловікам. Також модні експерти радять звернути увагу на поєднання у вбранні чорного та червоних кольорів.
− Але пам’ятайте, що це поєднання більш підходить контрастним жінкам драматичного стилю, − застерігає Леся Гайван. − До святкових трендів належать і різноманітні прозорі тканини, мереживо, оборки, рюші.

Відкриваємо плечі і зону декольте
− Щодо крою «новорічних» суконь, то у цьому сезоні актуальне вбрання з відкритими плечима та зоною декольте, прозорі рукава та провокаційні розрізи, − переконує дизайнер-конструктор одягу та аксесуарів Людмила Прокопенко. − Так добре поєднувати з накидками, горжетками, болеро. Сукня «маллент» (різнорівнева «каскадна» модель – спереду сукня коротка, ззаду – довга) одна із найбільш модних у цьому сезоні. Ця сукня має дві важливі переваги − добре приховує недоліки фігури і підійде дівчатам з пишними формами, адже асиметричний крій буде доповнювати образ. Можу порекомендувати також сукні в грецькому стилі та сукні «годе» (інша назва – «русалка» або «рибка», довга облягаючи сукня зі спідницею, що розширяється донизу). Такі фасони не залишать чоловічі серця байдужими, оскільки поєднують у собі елегантність та романтичність.
Дизайнер радить модницям використовувати в своєму вбранні кольори, які нагадуючи магічні самоцвіти: рубін, гранат, сапфір, смарагд, аметист, бірюза. На піку популярності також використання фактури срібла та золота.

«Модні» поради:
– Якщо вибрали вбрання з атласу, оксамиту або червоного кольору − не перевантажуйте образ яскравими аксесуарами.
– Якщо одягнули плаття з паєтками або камінням − утримайтеся від прикрас.
– Боа з пір’я личать не всім. Найкраще використовувати пір\’я в елементах і аксесуарах − уф брошках, шпильках.
– В якості прикраси можна використати шовковий платок, шарф, які можна пов\’язати на шию, голову, сумку або носити в якості поясу.
– Не «переборщіть» з аксесуарами. Дуже важливо в цьому плані знайти золоту середину і краще, якщо їх буде менше, ніж необхідно. Прикраси повинні тільки підкреслювати ваш образ і доповнювати його.
– Що стосується зачісок, то пам\’ятайте про пустотливі завитки! Коси, укладені в вигадливі зачіски, головка в стилі «афро», або мальовничий безлад в волоссі − все це приверне на вашу сторону Півня.

Ірина Семенова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x