Гороскоп від «Нової Доби»: спростовуємо міфи, які стосуються знаків Зодіаку

Гороскоп від «Нової Доби»: спростовуємо міфи, які стосуються знаків Зодіаку

Овен

Міф: Овни полюбляють злитися та беруть участь у конфліктних ситуаціях 24 години на добу. Представники знаку нерідко створюють враження, ніби вони отримують задоволення від сварок. Можна помітити, що більшість людей, яким подобається з’ясовувати стосунки, за знаком Зодіаку – Овни.

Правда: якщо ви виявите повагу до Овнів, вони віддзеркалять ваше ставлення. Так вже повелося, що з дитинства представники знаку живуть за принципом: «як ти до мене, так і я до тебе».

 

 

Телець

Міф: вони дуже ліниві. Найкращий спосіб проведення часу для Тельців – лежати на ліжку, їсти і дивитися телевізор. Більшість вважає, що це найбільш неамбіційний знак Зодіаку.

Правда: Тельці не ліниві, а просто не люблять заморочуватися через дрібниці. Вони немов знають, де потрібно напружитися, а в яких ситуаціях можна розслабитися. Між іншим, багатьом є чому у них повчитися!

 

 

Близнюки

Міф: Близнюки підступні і злі. Часто мають репутацію лукавої людини. Деякі стверджують, що із зодіакального кола Близнюкам потрібно довіряти найменше.

Правда: Близнюки не лукаві, а «легкі». Вони легкі на підйом, легко пристосовуються до змін та змінюють свою думку. Вони розуміють, що світ не чорно-білий і однозначних ситуацій не буває.

 

 

Рак

Міф: Раки слабкі й беззахисні. Більшість сприймають чутливість і емоційність Раків за вразливість.

Правда: Насправді, Раки дуже легко пристосовуються до різних обставин. Якщо вони в компанії інших знаків потраплять на безлюдний острів, Раки – ті, хто виживуть насамперед. Їхнє вміння інтенсивно надихає і мотивує рідних, друзів, знайомих та колег.

 

 

Лев

Міф: Леви максимально занурені у внутрішній світ та думають лише про себе. Багато Левів переконані, що світ крутиться лише навколо них, нарцисів. А всі люди захоплюються тільки ними.

Правда: Насправді, Леви невпевнені в собі і прагнуть побачити захоплення в очах інших, аби покращити самооцінку. Такий спосіб життя дуже «вимотує» Левів. Однак вони не уявляють, як це не вдаватися до нарсицизму.

 

 

Діва

Міф: найвища цінність для Дів – це самотність. Усе, про що мріють представники знаку, – аби всі їм дали спокій. Вечірки або будь-які інші події, де присутня велика кількість людей – справжні тортури для Дів.

Правда: насправді, Діви дуже люблять людей. Просто їм потрібно більше часу, аби звикнути до них і довіритися всім серцем. Коли Діви ж знаходять споріднену душу, то, вважайте, це назавжди.

 

 

Терези

Міф: подейкують, що Терезам не можна вірити. Нібито вони брешуть і не червоніють. Навіть дуже виховані Терези говорять неправду, обґрунтовуючи це тим, що ця брехня на благо.

Правда: Справді Терези схильні говорити неправду, але у виняткових випадках. Йдеться про моменти, коли краще збрехати, ніж сказати правду. Наприклад, дружині на запитання, чи не погладшала вона, чоловік-Терези ніколи не скаже правду, якщо вона справді поправилася.

 

 

Скорпіони

Міф: Скорпіони всіх ненавидять. Вони завжди намагаються триматися від людей подалі. Через це створюється враження, що ці представники знаку зневажливо ставляться до інших.

Правда: Скорпіони і справді цураються малознайомих людей, але причина в цьому суто особиста. Скорпіони бояться зради, як вогню. Більшість з них в юності зазнали розчарувань, тому в дорослому віці намагаються захистити себе від болю. Через деякий час вони, звичайно, пом’якшуються і зближуються з людьми.

 

 

Стрілець

Міф: дивлячись на Стрільців, соціум вважає, що ці представники знаку готові розважатися 24 години на добу 7 днів на тиждень. Здається, ніби вони ніколи не втомлюються і у них завжди є енергія та сили. Негативні емоції – це щось неприйнятне для Стрільців.

Правда: насправді, Стрільці майстерно вміють приховувати свої почуття. Навіть якщо вони не в дусі, про це ніхто не дізнається. Така поведінка дуже шкодить їхньому емоційному здоров’ю. Час від часу корисно «вихлюпувати» негатив назовні.

 

 

Козеріг

Міф: нудні товариші, які не вміють веселитися. Козерогів рідко кличуть на вечірки, бо вони або відмовляються, або думають на тусовці про своє.

Правда: Козероги живуть за принципом «справі – час, а потісі годину». Тому не дивно, коли Козеріг відмовляється від пропозицій повеселитися. Ймовірно, справи на цей час для них важливіші.

 

 

Водолій

Міф: нездатні відчувати глибокі почуття і емоції. Інші представники знаку звикли думати, що Водолії поверхневі. Вони не вміють співпереживати та висловлювати співчуття.

Правда: насправді, чужі проблеми турбують Водоліїв, а часом навіть занадто. Якщо вони не висловлюють емоцій, це не означає, що вам не співчувають. Ймовірно, Водолій обмірковує, як вам допомогти.

 

 

Риби

Міф: вони здебільшого безумці. Деяким здається, що Риби – це своєрідні інопланетяни. Вони дивні, божевільні та неординарні…

Правда: Риби не божевільні. Просто вони люблять літати в хмарах. Мрії – це так званий притулок, в якому Риби розслабляються і знаходять заспокоєння.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x