Наближаємося до нового року: що треба встигнути зробити до завершення 2020

Наближаємося до нового року: що треба встигнути зробити до завершення 2020

Грудень – це період, коли можна подумати про Новий рік, помріяти про чудо та створити святковий настрій. Але варто й не забувати, що в грудні треба встигнути навести лад у думках, роботі та своєму домі. Пропонуємо вам добірку найважливіших справ, які треба встигнути зробити до завершення 2020 року.

1.Підбити підсумки року

Записувати свої прагнення і бажання на майбутній рік – хороша ідея. І ось зараз – саме час, щоб дістати записане і подивитися, що ви встигли зробити за рік, що минає, і що іще можна встигнути доробити. Проаналізуйте своє життя за рік і порадійте тому, що у вас є.

2. Запишіть мету і мрії на наступний рік

Якщо у вас ще немає такої звички, то краще її сформувати, адже це добряче допомагає досягати бажаного. І не варто відкладати це аж до нового року – краще розпочати зараз і, якщо потрібно, додавати пункти до списку.

3. Позбутися мотлоху

У новий рік краще входити з прибраною оселею. Якщо ми говоримо про домашні речі, то їх краще відразу перебрати і не накопичувати, а роздавати або викидати. Усе, що ви зберігаєте просто так, без потреби, «про всяк випадок», не тільки забруднює вашу квартиру, а й відбирає у вас енергію.

4. Роздати борги

Не варто тягнути з собою в новий рік борги. У вас ще є час подумати, як позбутися від цього тягаря і зі спокійною душею і думками увійти у новий рік. Під боргами слід розуміти не тільки фінансову сторону. Усі борги у справах щодо роботи, навчання, сім’ї також краще віддати, доробити, закінчити. Не залишайте на потім те, що можна зробити швидко і вже зараз.

5. Відпустити образи і подякувати

Якщо хочете добре почати новий рік – важливо в старому році залишити всі свої переживання, образи відпустити, пробачити і забути. А також подякуйте людям, які вам допомогли, і собі – за все, що зробили в цьому році.

6. Очистіть телефон

У більшості з нас телефон – це джерело інформації, потрібної щохвилини. Починайте новий період свого життя з чистим телефоном. Не мається на увазі видалити контакти і потрібні програми, а почистити папку з фотографіями, відео, скріншотами і кешем.

7. Сплануйте новорічне меню

Щоб бодай якось урізноманітнити меню в новорічну ніч, запасіться кількома новими рецептами, які ви ще не пробували. Наприклад, приготуйте замість традиційного олів’є салат без майонезу, а смажені відбивні замініть на запечене м’ясо. Варіантів таких страв безліч, оберіть те, що вам найбільше смакує. Крім того, над деякими стравами ви навіть можете попрактикуватися заздалегідь, щоб знати, чи готувати їх на Новий рік

8. Сплануйте новорічну вечірку

Щоб не провести всю новорічну ніч за столом з наїдками і перед телевізором, треба подбати про те, чим ви будете розважати себе і гостей у новорічну ніч. Настільні та онлайн-ігри, фокуси, ребуси, конкурси – будь−що, аби допомогло вам щиро повеселитися. І про це краще подбати заздалегідь.

9. Прикрасьте будинок

Чим раніше, тим краще: щоб створити святкову атмосферу прямо зараз і прокидатися, розглядаючи саморобні сніжинки і зірки під стелею, потім снідати, медитуючи на миготливі вогники на вікні, а ввечері приймати ванну із запахами цитрусових і сандалу.

10. Скласти список подарунків

Купівля подарунків − та сама операція, яку ми зазвичай відкладаємо на потім і в підсумку перетворюємо в божевільну гонку магазинами в переддень Нового року. Спочатку складіть список, кому хочете вручити презент, потім визначтеся, що подаруєте. І далі йдіть до магазинів. Не забудьте про милі листівки чи сувеніри, які можете вручити колегам чи друзям під час корпоративу або святкування в колективі.

11. Купити собі прикрасу, про яку давно мріяли

Насамперед, тому що ви це заслуговуєте. По-друге, якщо обдарувати себе на початку грудня, то в кінці зростає шанс отримати ще прикраси в подарунок від інших, а значить, грудень вже не буде здаватися таким уже похмурим і холодним місяцем зими…

12. Почати налаштовуватися на Новий рік і Різдво раніше всіх

А саме скласти собі плейлист з музики з новорічним настроєм − від Мерайї Кері та її «All I Want For Christmas Is You» і Мадонни з «Santa Baby» до ваших улюблених пісень, які асоціюються саме з новорічним святом, − і слухати цю музику в машині або в плеєрі по дорозі на роботу. А ввечері переходити до різдвяних фільмів: «Один вдома», «Реальна любов», «Чудо на 34−ій вулиці», «Інтуїція», «Набережна Орфевр», «Відпустка за обміном», «Несплячі в Сіетлі», «Поганий Санта»… Цей список можна продовжувати безкінечно.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x