Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

День здивує майже рівномірною кількістю вдалих і проблематичних подій. Доведеться набратися терпіння і сил, щоб багато чого подолати, а також вирішувати нагальні питання. В особистій сфері теж не все однозначно, особливо у Овна, який недавно завів любовний роман. Можливі претензії з боку обранця з приводу вашої зайнятості роботою. Щоб вирішити ситуацію, спробуйте рівномірно розподіляти час і залишати сили й на особисте. Зорі рекомендують поводитися стримано в розмові з начальством.

 

 

Телець

Гороскоп рекомендує Тельцю серйозно подумати про майбутнє, скласти план дій і покласти в скарбничку пам’яті всі позитивні моменти. Зробивши правильний висновок з усього, що сталося, ви отримаєте реальний шанс почати нове життя. Протягом доби Телець отримає низку яскравих вражень і сюрпризів від близьких людей. У професійних питаннях слід бути менш ризикованим і азартним. Не варто повністю довіряти людям, яких ви мало знаєте. Краще надати перевагу порадам хороших друзів, навіть якщо їхні слова здаються не такими привабливими.

 

 

Близнюки

Для Близнюків п’ятниця стане позитивним і радісним днем, сповненим приємних клопотів. Жінки цього знаку будуть зайняті своєю зовнішністю – на це матимуть і час, і фінанси, а косметичні процедури стануть необхідністю, адже ваше особисте життя стрімко набирає обертів. Чоловіків також чекає день, наповнений коханням й гармонією з другою половинкою. Зайнятість на особистому фронті не залишить сил на роботу, але кар’єра і гроші у вас поки поза зоною ризику. Спокійно займайтеся сім’єю або зміцненням нових взаємин.

 

 

Рак

Якщо комусь і пощастить сьогодні, то це Ракам. Для вас цей час буде надзвичайно сприятливим – чим би ви не займалися і які б плани не будували. На роботі ваші зусилля відзначать як фінансово, так і підвищенням авторитету серед колег і керівництва. Особисте життя буде радувати сюрпризами, які зробить ваш партнер. Навіть якщо вам на якусь хвилину здаватиметься, що він нічого не робить для цього, не поспішайте з висновками. Виявіть трішки терпіння: можливо, цей сюрприз потребує трішки більше часу і зусиль, ніж планувалося спочатку.

 

 

Лев

Завершення тижня принесе Левам невеликі фінансові труднощі. З іншого боку, це допоможе визначити, кому з ваших друзів і рідних справді можна довіряти. Натомість зірки обіцяють компенсувати неприємності різким злетом любовних успіхів. Ваша чарівність проявиться повною мірою вже до середини доби: якщо ви самотні, то неодмінно знайдете прихильність в очах небайдужої вам людини. Якщо ж маєте пару, то зможете зміцнити і «розпалити» почуття ще більше.

 

 

Діва

П’ятниця для вас буде добою контрастів. Низка змін, навіть таких, що на перший погляд здаються не зовсім хорошими, зрештою завершаться успішно і подарують цікаву перспективу. Астрологи пророкують різкі зміни в роботі. На вас чекає новий поворот у кар’єрі або навіть поява додаткового заробітку, який згодом приноситиме значний дохід і допоможе реалізувати ще одну частину вашого таланту.

 

 

Терези

Зорі говорять, що Терезам варто очікувати стабільності, яка дуже позначиться у фінансовому плані. День не принесе ні значних втрат, ні особливих здобутків. Водночас життя набуде гармонії і виваженості. Ви станете тими вагами, які уособлюють ваш знак. Любовні стосунки також будуть гармонійними. У другій половині доби між вами і коханою людиною можуть виникнути непорозуміння. Вирішити їх можна душевною розмовою, і тоді до кінця дня все стабілізується.

 

 

Скорпіон

Представники цього знаку можуть витрачати всі сили на розвиток кар’єри та досягнення економічної злагоди в житті. Вам вдасться досягнути успіху в будь-якій справі, якщо ви виявите ініціативу і візьмете на себе відповідальність за речі, яких раніше намагалися уникати. Вільний час варто присвятити не відпочинку, а саморозвитку, який згодом дасть поштовх новій справі й допоможе здобути необхідний досвід. Розпочате сьогодні стовідсотково стане в нагоді вам найближчим часом. У міжособистісних стосунках серйозних змін не відбудеться.

 

 

Стрілець

Цей знак сьогодні зможе отримати неабиякий грошовий прибуток, якщо постарається. Кошти надійдуть із основного місця роботи, але з таких джерел, від яких ви нічого не очікували отримати. Зорі радять не витрачати фінанси на розваги чи покращення побуту, а вкласти їх у свою справу, яка принесе прибуток у майбутньому. Зверніть увагу на особисті стосунки. Може виникнути ситуація, в якій вам доведеться проявити терплячість і делікатність. Зробіть це і згодом матимете гідну винагороду.

 

 

Козеріг

Вас чекає переломний період. Хоча зараз вам здається, що ваше життя погіршується і вам не щастить, після низки подій, які відбудуться протягом дня, ваше життя набуде позитивного забарвлення. Є шанс, що вам надійдуть пропозиції, які обіцяють налагодити ту чи іншу сферу, – погоджуйтеся. Це може бути вакансія на бажану вам посаду або можливість отримати неочікуваний прибуток. Людина, яка вам давно подобалася, може нарешті помітити ваш інтерес і виявити власну ініціативу для зближення. Не проґавте свій шанс.

 

 

Водолій

П’ятниця для Водоліїв може стати одночасно і кінцем, і початком якихось великих періодів у житті. Більшість представників знаку опиняться на порозі нового життя. Позаду залишаться і старі відносини, і звичне місце роботи. У решти Водоліїв зміни будуть не такі глобальні, але все ж. Нове житло, нові предмети побуту, нове кохання або просто новий друг – у будь-якому випадку зміни неминучі. Зорі радять не очікувати цих змін, а вирушати їм назустріч.

 

 

Риби

Зорі рекомендують зануритися у справи, які стосуються сімейного життя та домашнього побуту. Ремонт, придбання житла, новосілля – якщо щось із цього було давно заплановано, бажано здійснити його не пізніше вихідних. Якщо таких планів немає, приділіть увагу рідним, чоловікові або дружині, коханій людині. При цьому, щоб не зазнати втрат на роботі, подумайте про відпустку або домовтеся про те, щоб працювати дистанційно.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x