В області за три доби використали понад 1500 тонн протиожеледної суміші

В області за три доби використали понад 1500 тонн протиожеледної суміші

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці та її недопущення, з 23 по 26 грудня проходила у всіх районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.
На дорогах області загалом було використано 1548 тонн піщано-соляної та протиожеледної сумішей. Для ліквідації та недопущення ожеледиці, піщано-соляною сумішшю було оброблено спуски, підйоми та повороти автошляхів. Також було від снігу очищено 26 кілометрів автошляхів загального користування у Жашківському районі. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Впродовж вихідних днів робота на автошляхах краю не припинялася. Загалом у ці дні на боротьбу із зимовою слизькістю задля забезпечення безперешкодного та безпечного проїзду автодорогами Черкащини були задіяні 90 піскорозкидувачів, 10 автогрейдерів, 42 навантажувачі та понад 110 автодорожників. Станом на ранок 26 грудня у черговому режимі роботи перебували 65 одиниць техніки та 81 працівник.

Станом на ранок 26 грудня, в результаті злагодженої роботи автодорожників області, проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах державного, регіонального та місцевого значення Черкащини.
У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.
Варто планувати дальні поїздки у світлу пору доби та слідкувати за технічним станом автотранспорту. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x