На Черкащині відремонтували манеж для спортсменів

На Черкащині відремонтували манеж для спортсменів

Дворічні ремонтні роботи в манежі дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» завершили у Смілі. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

Манеж розташований на стадіоні «Юність». Його ремонтували за державною програмою. Раніше тут протікала покрівля, а покриття бігової доріжки було зношеним і не оновлювалося близько 50 років. У таких умовах тренувалися смілянські спортсмени.

Нині ж тут відновили бігову доріжку довжиною 60 метрів на 4 доріжки. Пісочну яму розширили і подовжили, а також зробили якісну планку для стрибків за всіма стандартами.

– Ми нарешті маємо гідні умови для тренувань наших дітей. Раніше було усе старе та зношене, а тепер набагато краще. Покриття на біговій доріжці м’яке, бігуче, яма для стрибків якісна. Тож і результати наших юних спортсменів мають бути ще кращі, – зазначила тренер, майстер спорту міжнародного класу зі стрибків у довжину Катерина Чернявська.

Директор ДЮСШ «Олімп», срібний призер Олімпійських ігор-1988 Олександр Мотузенко додав, що всі роботи виконали за стандартами та нормами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x