У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Журналісти «Нової Доби» дізнавалися про модні тенденції новорічного образу та здійснили «експедицію» міськими секонд-хендами та брендовими магазинами у пошуках святкового вбрання.

Напередодні Нового року хочеться мати особливо ефектний і чарівний вигляд. На щастя, рік Півня дає можливість поекспериментувати з кольорами та тканинами. Відтінок новорічного вбрання може варіюватися від жовтого, золотого до відтінків червоного. Бажано використовувати «відтінки полум’я», оскільки нас чекає рік саме вогняної пташки. Найбільш актуальними будуть: червоний, бордовий, оранжевий, кораловий (темний відтінок коралового), насичений яскравий жовтий, коричневий і коричнево-золотий, золотий, чорний.

Дешево і сердито
За першим варіантом новорічного образу ми вирушили в один із міських секонд-хендів. Це, мабуть, найбільш «бюджетний» варіант підготовки святкового гардеробу.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №1 підійде для вечірки у клубі – коротка оранжева сукня (64 грн). Помаранчевий – це колір розкоші, колір позитиву і радості. Одягнувши таке вбрання на святкування Нового року ви опинитеся у самій гущі веселощів. Окрім того, така «сонцесяйна» сукня навіє спогади про літнє тепло.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №2 – «casual». Рожева тепла, в’язана мохерова кофтинка, та білі джинси − все, що потрібно для посиденьок з друзями у новорічну ніч. У цілому образ обійшовся журналістам у 196 гривень (рожева кофтинка – 96 грн, джинси – 100 грн).

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №3 – класика, за мотивами фешн-показів легендарної Коко Шанель – маленька чорна сукня, яка, разом із білим болеро обійшлася нам всього у 16 гривень. У такому вбранні можна піти на новорічний корпоратив чи у ресторан з коханою людиною. Ще один варіант – строга темно-фіолетова сукня прямого покрою з прикрасою-бантом. Вартість – 10 гривень.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Плюси
+ у секонд-хенді можна знайти недороге вбрання, яке порадує око не тільки в новорічну ніч, а й на будь-якому заході впродовж року;
+ навряд чи ви побачите у когось таке ж вбрання, адже одяг з секонд-хенду – ексклюзивний;

Мінуси
– наступний рік завжди хочеться почати з «чистого листа», отже, і в новому одязі. А одяг з секонд-хендів уже не новий і найчастіше ношений чи з певним «браком»;
– щоб знайти дійсно цікаву річ у секонд-хенді потрібно витратити силу-силенну часу;
– речі з «других рук» дезінфікують за допомогою хімічних речовин, на які у деяких людей може бути алергія. Принесену «обновку» необхідно буде неодмінно випрати перед тим, як носити.

«Бренди і тренди»
Далі журналісти зазирнули у магазин фірмового одягу, щоб провести порівняння цін з попереднім секонд-хендом і пошукати «бренди і тренди». Дослідження показало, що у фірмових магазинах ціни в десятки разів вищі, ніж у «секонді», тож на повноцінний образ у запасі потрібно мати вже не десятки й навіть не сотні, а кілька тисяч гривень.
Щодо фасону святкового одягу дизайнери цього року радять дотримуватися елегантної класики з яскравими, об’ємними аксесуарами і цікавими, можливо навіть високими зачісками.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №1 – оригінальна сукня «космос» з білим комірцем, на якій зображені сузір’я та планети. Особливо актуальна для вечірки у «космічному стилі», окрім цього, за рахунок такого вбрання Ви можете підкреслити, що планета переходить у новий астрономічний рік, здійснивши 365 обертів довкола сонця. А на вечірці астрономів, Ви будете просто зіркою! Обійдеться таке «зоряне задоволення» у 870 гривень.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №2 – зірка «по-домашньому». Зіркою можна бути не лише на гучній вечірці в клубі чи ресторані, а й в цілком домашній атмосфері. Блискуча срібляста туніка дозволить відчувати себе комфортно і водночас святково. Обійдеться таке задоволення в 580 гривень.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №3 – клубна вечірка. У рік півня радять використовувати у своєму вбранні елементи червоного. Червоний колір символізує світанок, початок чогось нового, світлого. Символу 2017 року, Вогняному Півню, точно сподобається червоний «лук» і він «з лихвою» буде обдаровувати Вас протягом усього року. Це необов’язково має бути червона сукня. «Задобрити» півня можна і червоною кофтинкою в поєднанні з класичними джинсами. Такий «червоний елемент» обійдеться у 350 гривень.

У Новорічну ніч вберіться в кольори полум’я

Образ №4 – «ресторанний варіант». Обираючи матеріал новорічної коктейльної сукні дизайнери радять звернути увагу на жакард, костюмну тканину та атлас. Для декору і оздоблення варто використовувати мереживо, гіпюр, шифон. Чорна сукня, оздоблена мереживом та гіпюром може зробити її власницю справжньою «міс елегантність». Особливо, якщо додати до образу багатоярусне намисто, крупну підвіску або інші об’ємні аксесуари червоного чи інших «полум’яних» кольорів. Така покупка обійдеться у 999 гривень.
Чоловікам для того, щоб догодити Півню у новорічний вечір необхідно одягнути, строгу краватку, і бажано, щоб вона була червоного або бордового кольору.
Щодо небажаних кольорів та фасонів, то слід відзначити, що півень боїться хижаків з родини котячих. Тому ні в якому разі не можна одягати леопардові, тигрові і подібні вбрання. Це лише розлютить символ року.
− Щодо кольорів, то обирати можна будь-який колір який є в хвості у півня: синій, зелений, коричневий, чорний.
Я б обрала компромісний рожевий (дуже зараз модний) із золотими прикрасами, − радить черкаський дизайнер Тетяна Ільченко. –
Із аксесуарів зараз на піку популярності чьокери − це коротке кольє, яке щільно прилягає до шиї, а також різноманітні прикраси ручної роботи.
Зачіски мінімалістичні, максимально натуральні укладки. Актуальними ще з минулого сезону залишаються локони.

Ірина Семенова
Модель – Тетяна Шевченко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x