На Шполянщині чоловік убив дружину при гостях

На Шполянщині чоловік убив дружину при гостях

В одному із домоволодінь Шполянського району під час спільного розпиття алкоголю чоловік жорстоко побив свою жінку, яка померла на місці. Свідками події стали гості, які перебували в них вдома. Підозрюваного у вбивстві правоохоронці затримали на місце події в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із домоволодінь району від тілесних ушкоджень померла 36-річна жінка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

З’ясувалось, що травми, не сумісні з життям, потерпілій завдав 52-річний співмешканець. Затриманий розповів, що вдома зібралась компанія, в якій вони вживали разом оковиту, після чого у чоловіка та жінки виник конфлікт. Співмешканець розлютився на неї та почав бити всім, що попадало під руку. Від отриманих тяжких травм жінка померла на місці. Чоловік та гості відразу викликали правоохоронців та медиків.

Як розповів начальник Шполянського відділення поліції Вадим Кутовий підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Зловмиснику обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x