Пункт відпочинку на золотоніській трасі оновили лісівники

Пункт відпочинку на золотоніській трасі оновили лісівники

Золотоніські лісівники повністю оновили рекреаційний пункт «Дубки» у Деньгівському лісництві, що розташований на золотоніській трасі (автотраса Золотоноша-Сміла Н-08). Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

– Цей рекреаційний пункт був побудований ще у 2013 році, – розповідає директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас. – Популярність його постійно зростала, оскільки він розташований у зручному для подорожніх місці. Тому ми вирішили розширити його та провести повну реконструкцію.

Замість однієї лісівники побудували три альтанки, встановили й забаву для наймолодших – дитячий майданчик, гойдалку. Традиційно облаштували місця для сміття та багаття – тут вогонь не становитиме небезпеки для лісу.

А щоб відпочивальники та подорожувальники все-таки не втрачали пильність, лісівники поставили агітаційні аншлаги на природоохоронну тематику.

За словами директора лісгоспу, рекреаційний пункт відтепер може вмістити до 30 осіб. Всі роботи здійснювалися за власні кошти підприємства.

Головне, як наголошують лісівники, щоб подорожні пам\’ятали про культуру відпочинку та не псували те, що зроблено для зручності, затишку та комфорту відпочивальників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x