У Черкасах стартував «Кубок Олександра Ковпака»

У Черкасах стартував «Кубок Олександра Ковпака»

Сьогодні в СК «ФОК» розпочався традиційний всеукраїнський дитячо-юнацький турнір із футзалу «Кубок Олександра Ковпака». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Відкривали змагання юні футболісти 2003-2004 року народження, які представляють Черкаси, Смілу, Умань, Маньківку та Лебедин.

У церемонії відкриття змагань взяли участь президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, головний партнер турніру, власник проектно-будівельної групи «Топ Дома» Ігор Число, організатор турніру Андрій Фощій і директор ДЮСШ «Дніпро-80» Олександр Бойко, які звернулись до учасників змагань з привітальним словом.

Юрій Гончаров: «Хочемо подякувати Олександру Ковпаку і Ігорю Число за увагу до дитячо-юнацького футзалу в Черкасах і сподіваємось, що в майбутньому кількість таких змагань тільки зростатиме. Турнір виріс до всеукраїнського рівня і вкотре доводить, що футзал на Черкащині активно розвивається та привертає все більше прихильників».

Ігор Число: «Вже другий рік поспіль наша компанія є партнером змагань, ми плануємо і надалі підтримувати дітей та розвиток спорту в Черкасах. Після минулорічного турніру отримав безліч схвальних відгуків від учасників з усієї країни, тож маємо на меті знову зробити юним футзалістам такий подарунок перед новорічними святами».

Петро Славінський, тренер «ЛНЗ», Лебедин: «Цей чудовий турнір вже став традиційним і мені особливо приємно, що вихованці нашої школи Олександр Ковпак, Ігор Число та інші власним прикладом показують як можна підтримувати дитячий спорт. Для юних спортсменів подібні змагання – прекрасна можливість позмагатись з сильними суперниками, отримати ігровий досвід та позитивні емоції. Тому особливу подяку висловлюємо Лебединському насіннєвому заводу, який нас підтримує і дає можливість дітям брати участь в різноманітних турнірах».

До Вашої уваги результати першого ігрового дня:
«Дніпро-80-2» – «Дніпро-80-Поляни» 3:3
СДЮШОР-2 – ЛНЗ 3:1
Маньківка – «Дніпро-80-2» 10:7
«Дніпро-80-Поляни» – СДЮШОР-2 3:2
ЛНЗ – Маньківка 1:7
«Дніпро-80-1» – ФК «Черкаси» 1:0
«Явір-Олімп» – «Черкаський Дніпро» 1:11
«Умань» – «Дніпро-80-1» 1:5
ФК «Черкаси» – «Явір-Олімп» 23:0
«Черкаський Дніпро» – Умань 1:3

Турнір продовжиться іграми у віковій групі 2003-2004 р.н в спорткомплексі «ФОК», а ПС «Будівельник» відкриє своє двері для футзалістів 2000 р.н.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x