Гороскоп від “Нової Доби”: як готуються до Нового року представники різних знаків Зодіаку

Гороскоп від “Нової Доби”: як готуються до Нового року представники різних знаків Зодіаку

Овен

Овен не готується до 31 грудня – не той масштаб. Нормальний Овен за хвилину розплановує все аж до Різдва, а краще – до Водохреща. Лазні, сани і до циган. Якщо у Овна невеликий бюджет, то він сам виступить у ролі банщика, ведмедя, який танцює, візника і його коня. Якщо ж Овен не особливо обмежений у коштах і все-таки зловить кураж, то до кінця січня не дуже твереза Земля ризикує наштовхнутися на небесну вісь.

 

Телець

У середньостатистичних Тельців свято розплановано по годинах ще в березні. Представник знаку точно знає, куди він піде, у що буде одягнений і як він «ні за що не буде пити». Телець 80-го рівня починає варити холодець за два тижні до свята. За п’ять хвилин до бою курантів у Тельців повна духовка їжі, а потім він, зачинившись у ванній, дописуватиме квартальний звіт. Власне, на планах «дописати квартальний звіт» прекрасна гармонія і зруйнується. Тому що Тельців, які «ні за що не будуть пити» – не буває. Куди понесе Тельця? Та куди завгодно. Хоч ось до Овна, у того якраз нестача візницьких коней і ведмедів.

 

Близнюки

Тут два фактори: 1) Близнюки обожнюють свята; 2) Близнюки – натури активні. Якщо змішати ці чинники в одній колбі, то утворюється суміш, де важка частина (олів’є) опускається на дно, а покриває її більш легка частина (перемазана майонезом сукня). У результаті реакції виділяється вибухонебезпечна рідина, кислотністю pН 7,4 (сльози). Свято – настільки культова подія, що представники знаку здатні навіть влаштувати позаплановий ремонт, щоб розпочати прийдешні 365 днів з оновленим будинком. Зазвичай, усе це завершується милою вечіркою з іграми на тему: «Обережно, не спіткніться» і гостями, які заснули, обійнявши листи гіпсокартону.

 

Рак

Новий рік для Рака – свято інтимне і планується відповідним чином. Або сім’я, або найближчі друзі. Бо це ж важливо. Увесь грудень Рак буде рефлексувати на теми «що їм подарувати?» і «раптом їм не сподобається, може, поміняти, поки не пізно?». Але це все можливо, якщо Рака хтось непередбачливо не напоїв в середині грудня: нетверезий Рак перетворюється в Овна і може випадково купити квитки в Таїланд. А рефлексувати почне, коли в лютому отямиться на Самуї.

 

Лев

Лев за ціною не постоїть. Він готується до свят ретельно і продумано. З толком і з розстановкою. У його гостей буде найсмачніша їжа, цікава культурна програма і найкращі подарунки. Гості сидітимуть біля найкрасивішої ялинки та слухати найкрутішу музику. При цьому всі ці радощі життя Лев подарує рідним і близьким абсолютно безкоштовно. Йому цілком достатньо того факту, що ви чітко усвідомлюєте, хто тут цар звірів, а хто – горобець.

 

Діва

Новий рік приходить до Дів раптово. «В якому сенсі – сьогодні тридцять перше?», – Розгублено уточнюють вони, – «Учора ж було десяте». Після чого Діви біжать до календаря… Перемагаючи закони фізики однією лівою, Діви перетворюють нашу планету в чорну діру, де хвилина прагне до нескінченності. Класичні Діви за 3,5 години встигають підстригтися у вже зачиненій перукарні, приготувати закуски на 20 персон і написати новорічну п’єсу для гостей. Ах так, і ялинку купити. Після чого падають в крісло і стогнуть: «Дайте мені вже випити, фашисти».

 

Терези

Терези запланували 10 варіантів як зустріти Новий рік. І ще три запасних. Проблема в тому, що потрібно зробити правильне рішення. А все таке смачне… Тому досвідчені Терези плануванням не заморочуються, а у відповідь на наполегливі запитання коханої людини махають рукою, мовляв, треба дожити, ще два тижні, а раптом бурулька на голову? Так що, незважаючи на свій природний дуалізм, це наймудріший знак Зодіаку.

 

Скорпіон

Скорпіон готується ретельно на 146%. Тобто, він зробить бразильську епіляцію, навіть якщо йому належить всю новорічну ніч стояти в костюмі білого ведмедя. При цьому Скорпіон усвідомлює, що він буде зіркою цієї (і будь-якої іншої) ночі, навіть якщо прийде кошлатий і в піжамі. Але все одно готується. Тому що назвався Скорпіоном – лізь у стрази.

 

Стрілець

Стрілець планує спати. Бо скільки можна ж уже?! «Значить так, – вирішує Стрілець. – Спершу я відсипаюся годин до двох. Потім їм. Потім ліниво читаю Фейсбук, попиваючи алкоголь. Потім лягаю спати, щоб до Нового року бути у формі. Слухаю куранти, всіх цілую, лягаю спати». Чудовий план. Хоч і жодного разу не спрацював, але прекрасний і сам по собі, і у вигляді мрії.

 

Козеріг

Головна проблема Козерогів під час підготовки до Нового року – це їхній день народження. Планування прийдешніх свят стоїть на двох китах: «Скільки в мене грошей?» і «В якому стані моя печінка?». Досвідчені Козероги трансформують цих китів в єдиний моноліт: «Скільки коштує донорська печінка?». Від відповідей на ці питання й залежить усе – відсвяткувати все й одразу або все-таки розмежувати вечірку на два етапи. Плюси другого варіанту очевидні (подарунків буде більше), мінуси ж залежать від стану печінки. У результаті – ймовірність рішення відстрілятися за один раз прямо пропорційна проміжку між днем народження і 31 грудня.

 

Водолій

Водолій до Нового року готується ретельно – голить ноги. Якщо, звичайно, це дівчинка-Водолій. Хлопчик-Водолій ноги голити не стане, але суть від цього не зміниться – у новорічну ніч Водолії хочуть пити і насолоджуватися одне одним з коханою людиною. А Водолії, як всі ми знаємо, це такі спеціальні істоти, які навіть до власного «апчхи» доберуть потужну екзистенціальну тезу. Тому відмову від галасливої вечірки на користь «гарячого» вечора вдвох вони мотивують простим, але вбивчим аргументом: «Як зустрінеш, так і проведеш».

 

Риби

З одного боку, можна піти до Петренків. Але у Петренків будуть Симоненки, а я їх терпіти не можу. В іншому випадку вечірка в клубі – це погана музика, яку ти не можеш вимкнути, банальні конкурси і дуже багато майонезу в салаті. Можна було б, звичайно, долучитися до старої компанії і провести свято з людьми, яких не бачив вже багато років, але у мене з’явився прищик. Риби не знають, як зустрічатимуть Новий рік. Риби ще не вирішили. Тому що все складно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x